Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İnzibat FC Twins
Normal Tactiek antrenman att
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten outstanding
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kalasçı heeft problemen om de bal te vangen. Kalasçı met een sublieme pass. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel. Mezarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:1

7e minuut.
Turna rent richting de bal. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı speelt de bal door. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Takmaz geeft een hoge lob. Büyüka kopt de bal weg. Kowalewski speelt de bal door. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:2

15e minuut.
Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz passt de bal in één keer door. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dziwak met de inworp. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz geeft een hoge lob. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:3

22e minuut.
Kowalewski is nu in balbezit. Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalewski met een sublieme pass. Adanalı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:4

26e minuut.
Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak geeft een lange en hoge pass. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Uzeli de bal onder controle te krijgen. Dziwak rent richting de bal. Dziwak passt de bal zonder na te denken. Urdea is nu in balbezit. Urdea geeft een lange en hoge pass. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:5

31e minuut.
Hiçyılmaz kopt de bal weg. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal verovert de bal door een tackle van achteren. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere draait met de bal, schiet en ... Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz passt de bal zonder na te denken. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. Büyüka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varjan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Takmaz rent richting de bal. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:6

38e minuut.
Dziwak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hiçyorulmaz de bal. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:7

39e minuut.
Metal met een sublieme pass. Tezkere heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnzibat 83%, FC Twins 17%.
İnzibat - FC Twins 0:7

46e minuut.
Arapoğlu passt de bal met de wreef. Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal geeft een lange en hoge pass. Tezkere is nu in balbezit. Tezkere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Büyüka rent richting de bal. Adanalı onderschept slim de pass. Turna rent richting de bal. Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz schiet op doel. Mezarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:8

55e minuut.
Arapoğlu rent richting de bal. Varjan rent richting de bal. Varjan geeft een hoge lob. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC Twins 0:9

59e minuut.
Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski passt de bal in één keer door. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mezarcı met een sublieme pass. Kowalewski kopt de bal weg. Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hiçyılmaz rent richting de bal. Kowalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalewski speelt de bal door. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hiçyılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzeli is nu in balbezit. Takmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Öztuncer de bal onder controle te krijgen. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Uzeli probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski met een sublieme pass. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Turna met een sublieme pass. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski passt de bal in één keer door. Adanalı rent richting de bal. Adanalı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnzibat 69%, FC Twins 31%.
İnzibat - FC Twins 0:9