Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakallı FC Mimian
Normal Tactiek 1v1
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 31.8
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Övülen probeert naar een medespeler te passen. Yağın rent richting de bal. Yağın met een sublieme pass. Övülen rent richting de bal. Övülen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Yanmaz probeert naar een medespeler te passen. Bekmezci is nu in balbezit. Bekmezci speelt de bal door. Yağın rent richting de bal. Yağın draait met de bal, schiet en ... Mircea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ryen de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Pyziak de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geyik zal de hoekschop nemen. Yanmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Mimian 1:0

8e minuut.
Cycol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanmaz met een snelle inworp. Klungelig pakt Övülen de bal. Övülen met een sublieme pass. Mircea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanmaz met een snelle inworp. Daar is Övülen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Övülen schiet op doel. Mircea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea geeft een lange en hoge pass. İnak met een sublieme pass. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Mimian 2:0

16e minuut.
Mehmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehmetoğlu met een sublieme pass. Yağın rent richting de bal. Yağın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Mimian 3:0

20e minuut.
Mircea met een harde bal richting middenveld. Ryen kopt de bal weg. Inworp. Yanmaz met een snelle inworp. Övülen met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Devrimci passt de bal in één keer door. İnak is nu in balbezit. İnak passt de bal in één keer door. Yağın is nu in balbezit. Yağın draait met de bal, schiet en ... Mircea bokst de bal weg.

27e minuut.
Devrimci rent richting de bal. Ryen onderschept slim de pass. İnak met een sublieme pass. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
İnak rent richting de bal. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. İnak probeert naar een medespeler te passen. Yağın is nu in balbezit. Yağın schiet op doel. Mircea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Övülen is nu in balbezit. Övülen haalt uit met een fantastische trap. Mircea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mircea met een sublieme pass. Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimci probeert naar een medespeler te passen. Yağın rent richting de bal. Yağın haalt uit met een fantastische trap. Mircea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 15%, Mimian 85%.
Çakallı FC - Mimian 3:0

49e minuut.
Mircea probeert naar een medespeler te passen. Ryen is nu in balbezit. Ryen met een sublieme pass. Yağın rent richting de bal. Yağın schiet op doel. Mircea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pyziak rent richting de bal. Pyziak passt de bal in één keer door. Övülen met een sublieme pass. Geyik is nu in balbezit. Geyik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bekmezci kopt de bal weg. İnak rent richting de bal. İnak passt de bal in één keer door. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Mimian 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 14%, Mimian 86%.
Çakallı FC - Mimian 4:0