Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tukaspor kuzuluspor
tukas Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 20.3
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Etxarri geeft een lange en hoge pass. Bastos Martínez kopt de bal weg. Rüzgar heeft problemen om de bal te vangen. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 1:0

4e minuut.
Kókai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bastos Martínez de bal. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Öztonga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sandalcı is nu in balbezit. Kókai verovert de bal door een tackle van achteren. Kókai geeft de bal voor. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vurduk met een harde bal richting middenveld. Kókai kopt de bal weg. Klungelig pakt Antonescu de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. Vurduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 2:0

13e minuut.
Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu passt de bal in één keer door. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. Öztonga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chatzis rent richting de bal. Chatzis geeft de bal voor. Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 3:0

21e minuut.
Sandalcı speelt de bal door. Daar is Chatzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzis geeft een hoge lob. Kurul heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 4:0

23e minuut.
Kurul is nu in balbezit. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu passt de bal in één keer door. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Vurduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vurduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 5:0

26e minuut.
Öztonga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tshisikhawe met een snelle inworp. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 6:0

31e minuut.
Tshisikhawe kopt de bal weg. Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu met een sublieme pass. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bastos Martínez rent richting de bal. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Öztonga de bal onder controle te krijgen. Vurduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 7:0

34e minuut.
Chatzis met een sublieme pass. Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal in één keer door. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Chatzis passt de bal in één keer door. Tshisikhawe rent richting de bal. Ekşinç probeert naar een medespeler te passen. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 8:0

37e minuut.
Berken is nu in balbezit. Berken passt de bal met de wreef. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bastos Martínez de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bastos Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez schiet op doel. Vurduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 9:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tshisikhawe met een snelle inworp. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Sandalcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tshisikhawe neemt de hoekschop. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Vurduk met een harde bal richting middenveld. Rüzgar kopt de bal weg. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 10:0

44e minuut.
Durmaz speelt de bal door. Sumbas heeft problemen om de bal te vangen. Sandalcı rent richting de bal. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 17%, kuzuluspor 83%.
Tukaspor - kuzuluspor 11:0

48e minuut.
Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. Antonescu kopt de bal weg. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chatzis rent richting de bal. Chatzis geeft een lange en hoge pass. Bastos Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 12:0

58e minuut.
Kókai speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Bastos Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 13:0

61e minuut.
Tshisikhawe is nu in balbezit. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez passt de bal zonder na te denken. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 14:0

64e minuut.
Etxarri passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce geeft de bal voor. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Vurduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 15:0

69e minuut.
Inworp. Chatzis met de inworp. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Öztonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karay is nu in balbezit. Bastos Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ... Vurduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tshisikhawe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bastos Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Öztonga de bal. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 16:0

74e minuut.
Kókai passt de bal in één keer door. Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu met een sublieme pass. Daar is Bastos Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Vurduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Etxarri geeft een lange en hoge pass. Tshisikhawe kan de bal niet met de borst controleren. Tshisikhawe probeert naar een medespeler te passen. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ekşinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzis met een sublieme pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kuzuluspor 17:0

82e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis speelt de bal door. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 12%, kuzuluspor 88%.
Tukaspor - kuzuluspor 17:0