Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SelKe FC rolrel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apansız de bal. Apansız schiet op doel. Çakılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yurttaş rent richting de bal. Apansız onderschept slim de pass. Apansız passt de bal met de wreef. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Yurttaş onderschept slim de pass. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Bayrak met een snelle inworp. Oral rent richting de bal. Oral haalt uit met een fantastische trap. İlker kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cavcav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - rolrel 1:0

23e minuut.
Oral passt de bal met de wreef. Öğür bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe begaat een overtreding. Kumtepe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 54%, rolrel 46%.
SelKe FC - rolrel 1:0

58e minuut.
Kavaklıoğlu trapt de bal weg. Zaman kopt de bal weg. Türkoğul is nu in balbezit. Cavcav onderschept slim de pass. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Kavaklıoğlu bokst de bal weg.

76e minuut.
Üzümcü onderschept slim de pass. Yurttaş onderschept slim de pass. Yurttaş met een sublieme pass. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kazak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özçelik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türkoğul. Türkoğul krijgt een gele kaart. Özçelik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özçelik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - rolrel 2:0

89e minuut.
Özçelik met de inworp. Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş geeft een hoge lob. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 36%, rolrel 64%.
SelKe FC - rolrel 2:0