Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alex Juniors Koç FC
dexter-kupa2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkan is nu in balbezit. Kutluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. Vural probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Koç FC 1:0

5e minuut.
Erkenalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gelgit geeft de bal voor. Capitán is nu in balbezit. Özkafa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özkafa krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Capitán geeft de bal voor. Kutluk kopt de bal weg. Felli heeft problemen om de bal te vangen. Felli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Asaf is nu in balbezit. Asaf met een sublieme pass. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli rent richting de bal. Kutluk rent richting de bal. Felli rent richting de bal. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Koç FC 2:0

16e minuut.
Dzieciuch kopt de bal weg. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran passt de bal in één keer door. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Koç FC 3:0

19e minuut.
Yiğitarslanoğlu met de inworp. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran geeft een hoge lob. Felli rent richting de bal. Felli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Çağıran speelt de bal door. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk passt de bal in één keer door. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tarkan rent richting de bal. Çağıran verovert de bal door een tackle van achteren. Çağıran speelt de bal door. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli schiet op doel. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Di Marco onderschept slim de pass. Di Marco geeft een lange en hoge pass. Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli rent richting de bal. Felli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Koç FC 4:0

39e minuut.
Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Kutluk kopt de bal weg. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel. Vural maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 26%, Koç FC 74%.
Alex Juniors - Koç FC 4:0

46e minuut.
Çağıran passt de bal in één keer door. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk passt de bal in één keer door. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kutluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluk probeert naar een medespeler te passen. Babaoğlu is nu in balbezit. Felli onderschept slim de pass. Felli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Semiren speelt de bal door. Asaf geeft een lange en hoge pass. Felli rent richting de bal. Felli schiet op doel. Vural maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Koç FC 5:0

58e minuut.
Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk met een sublieme pass. Felli rent richting de bal. Felli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Dzieciuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran passt de bal in één keer door. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Çağıran rent richting de bal. Çağıran geeft een lange en hoge pass. Daar is Felli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Babaoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Koç FC 6:0

68e minuut.
Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Kutluk is nu in balbezit. Nizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Capitán is nu in balbezit. Capitán geeft een hoge lob. Nizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Çağıran kan de bal niet met de borst controleren. Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Asaf geeft de bal voor. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Koç FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 14%, Koç FC 86%.
Alex Juniors - Koç FC 7:0