Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UPS KARGO EN İYİ KARGO Drosia F C.
4-3-3 Tactiek YTB
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 41.2
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


4e minuut.
Krachel is nu in balbezit. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał begaat een overtreding. Dobrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderiesen met een snel genomen vrije trap. Zekić bokst de bal weg. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Drosia F C. 1:0

9e minuut.
Basara kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijał met een snelle inworp. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Anderiesen is nu in balbezit. Anderiesen met een sublieme pass. Basara rent richting de bal. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wolny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Twaróg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polyakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft een hoge lob. Wolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Saari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng met een sublieme pass. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Wolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UPS KARGO EN İYİ KARGO 69%, Drosia F C. 31%.
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Drosia F C. 1:0

46e minuut.
Ruiz Álvarez passt de bal in één keer door. Pałkowski rent richting de bal. Met opzet legt Anderiesen zijn tegenspeler op de grond. Anderiesen krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Saari heeft problemen om de bal te vangen. Saari geeft de bal voor. Dapecí rent richting de bal. Saari verovert de bal door een tackle van achteren. Saari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sima geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewczas met een snelle inworp. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Basara verovert de bal door een tackle van achteren. Basara geeft een lange en hoge pass. Saari is nu in balbezit. Topolansky onderschept slim de pass. Topolansky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov speelt de bal door. Gaydoš probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dapecí is nu in balbezit. Hùng Dũng onderschept slim de pass. Hùng Dũng met een sublieme pass. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hadačka komt het veld opgelopen. Vuk komt het veld opgelopen. Piloti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dapecí met een sublieme pass. Vuk is nu in balbezit. Piloti is nu in balbezit. Piloti haalt uit met een fantastische trap. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Twaróg passt de bal met de wreef. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal in één keer door. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Wolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Piloti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fijał maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gaydoš probeert de bal met de borst te controleren. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UPS KARGO EN İYİ KARGO 64%, Drosia F C. 36%.
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Drosia F C. 1:0