Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiraa8 Dar fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Torun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu met een sublieme pass. Çapa is nu in balbezit. Çapa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ersoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersoy passt de bal zonder na te denken. Yurdal rent richting de bal. Yurdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiraa8 62%, Dar fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiraa8 - Dar fc 0:0

54e minuut.
Çevikyiğit passt de bal in één keer door. Berken is nu in balbezit. Berken passt de bal met de wreef. Yurdal rent richting de bal. Yurdal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Getiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Getiren probeert naar een medespeler te passen. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berken verovert de bal door een tackle van achteren. Berken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Getiren de bal. Mendilci rent richting de bal. Mendilci met een sublieme pass. Çapa is nu in balbezit. Çapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Besteci trapt de bal weg. Dağdeviren kopt de bal weg. Türkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapa rent richting de bal. Çapa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiraa8 50%, Dar fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiraa8 - Dar fc 0:0