Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MegalomanShark Drosia F C.
A1 Tactiek YTB
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 36.2
average Schieten average
weak Passen average
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Saari passt de bal met de wreef. Fredyk geeft een lange en hoge pass. Pałkowski kopt de bal weg. Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng haalt uit met een fantastische trap. Ulusoy bokst de bal weg.

9e minuut.
Uzdrowski kopt de bal weg. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Calta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski onderschept slim de pass. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Drosia F C. 0:1

13e minuut.
Pałkowski is nu in balbezit. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski schiet op doel. Ulusoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Drosia F C. 0:2

27e minuut.
Niewczas met een snelle inworp. Thorning heeft problemen om de bal te vangen. Thorning passt de bal met de wreef. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fredyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atak met een snelle inworp. Nogalski rent richting de bal. Nogalski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marquesini heeft problemen om de bal te vangen. Thorning is nu in balbezit. Thorning met een sublieme pass. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski schiet op doel. Ulusoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Balköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng onderschept slim de pass. Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning passt de bal met de wreef. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Ulusoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Fijał rent richting de bal. Polyakov geeft de bal voor. Calta controleert de bal met de borst. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salkımsaçak met de inworp. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Polyakov speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 67%, Drosia F C. 33%.
MegalomanShark - Drosia F C. 0:2

46e minuut.
Núñez komt het veld opgelopen. Solymosi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu speelt de bal door. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Drosia F C. 0:3

51e minuut.
Daar is Saari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salkımsaçak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz Álvarez. Ruiz Álvarez krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pałkowski rent richting de bal. Calta rent richting de bal. Pałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Thorning rent richting de bal. Thorning schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Calta probeert de bal met de borst te controleren. Thorning is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calta. Calta krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Thorning passt de bal in één keer door. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Kempiński komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Saari probeert de bal aan de voet te houden. Negoiu is nu in balbezit. Uluses begaat een overtreding. Uluses krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Solymosi geeft de bal voor. Calta probeert de bal aan de voet te houden. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Drosia F C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 73%, Drosia F C. 27%.
MegalomanShark - Drosia F C. 0:4