Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avassa UPS KARGO EN İYİ KARGO
Normal Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.1 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Matejko rent richting de bal. Matejko passt de bal met de wreef. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Kurtlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nizamoğlu onderschept slim de pass. Sima onderschept slim de pass. Sima geeft een lange en hoge pass. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Matejko onderschept slim de pass. Matejko met een sublieme pass. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
avassa - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avassa 57%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 43%.
avassa - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:1

47e minuut.
Yazıcıoğlu kopt de bal weg. Demirbaş rent richting de bal. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí geeft een hoge lob. Eder probeert de bal aan de voet te houden. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
avassa - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:2

62e minuut.
Sima probeert de bal met de borst te controleren. Nizamoğlu geeft de bal voor. Çifteli kopt de bal weg. Gören is nu in balbezit. Gören haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
avassa - UPS KARGO EN İYİ KARGO 1:2

63e minuut.
Nizamoğlu met een sublieme pass. Demirbaş is nu in balbezit. Demirbaş met een sublieme pass. Topolansky heeft problemen om de bal te vangen. Topolansky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Yeneralp heeft problemen om de bal te vangen. Topolansky rent richting de bal. Eder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eder krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Basara geeft een lange en hoge pass. Yazıcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel. Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avassa - UPS KARGO EN İYİ KARGO 1:3

77e minuut.
Krachel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hadačka komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Matejko passt de bal in één keer door. Topolansky rent richting de bal. Eder rent richting de bal. Topolansky verovert de bal door een tackle van achteren. Topolansky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara met een sublieme pass. Hadačka rent richting de bal. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avassa 67%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 33%.
avassa - UPS KARGO EN İYİ KARGO 1:3