Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. avassa
YTB Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 22.5
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning geeft een hoge lob. Hùng Dũng rent richting de bal. Hùng Dũng draait met de bal, schiet en ... Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Eder passt de bal zonder na te denken. Thorning is nu in balbezit. Thorning passt de bal in één keer door. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Negoiu onderschept slim de pass. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov met een sublieme pass. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu geeft een hoge lob. Hùng Dũng speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saari passt de bal zonder na te denken. Thorning rent richting de bal. Thorning probeert naar een medespeler te passen. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - avassa 1:0

21e minuut.
Ruiz Álvarez geeft een hoge lob. Niewczas kopt de bal weg. Daar is Kurtlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Kaskat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kurtlu rent richting de bal. Thorning verovert de bal door een tackle van achteren. Thorning passt de bal met de wreef. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Polyakov met een sublieme pass. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zekić met een sublieme pass. Polyakov met een sublieme pass. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng schiet op doel. Kurtlu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Saari geeft een hoge lob. Daar is Hùng Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng Dũng speelt de bal door. Klungelig pakt Pałkowski de bal. Pałkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 29%, avassa 71%.
Drosia F C. - avassa 1:0

46e minuut.
Núñez komt het veld opgelopen. Solymosi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning passt de bal zonder na te denken. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Yazıcıoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hùng Dũng neemt de hoekschop. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski schiet op doel. Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - avassa 2:0

48e minuut.
Núñez onderschept slim de pass. Núñez geeft een hoge lob. Pałkowski kopt de bal weg. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng passt de bal zonder na te denken. Yazıcıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ruiz Álvarez geeft een hoge lob. Yazıcıoğlu is nu in balbezit. Pałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkowski schiet op doel. Kaskat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - avassa 3:0

60e minuut.
Inworp. Kempiński komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Negoiu geeft een lange en hoge pass. Núñez is nu in balbezit. Yeneralp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Núñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kempiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - avassa 4:0

69e minuut.
Sesken rent richting de bal. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - avassa 5:0

77e minuut.
Kempiński verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng Dũng rent richting de bal. Hùng Dũng met een sublieme pass. Thorning rent richting de bal. Thorning schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Negoiu passt de bal zonder na te denken. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Negoiu controleert de bal met de borst. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng geeft de bal voor. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. Kaskat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Polyakov passt de bal zonder na te denken. Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng passt de bal met de wreef. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Polyakov kopt de bal weg. Núñez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeneralp. Yeneralp krijgt een gele kaart. Núñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polyakov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - avassa 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 20%, avassa 80%.
Drosia F C. - avassa 6:0