Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas SK Shiraa8
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Oltay passt de bal in één keer door. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu passt de bal met de wreef. Soyluoğlu rent richting de bal. Soyluoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Volkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidan is nu in balbezit. Fidan geeft een hoge lob. Enginsu rent richting de bal. Enginsu draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Soyluoğlu met een sublieme pass. Oltay rent richting de bal. Süel onderschept slim de pass. Soyluoğlu onderschept slim de pass. Soyluoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sazalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İlhan met een sublieme pass. Zanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sazalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Shiraa8 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 58%, Shiraa8 42%.
Lukas SK - Shiraa8 1:0

86e minuut.
Yetiş heeft problemen om de bal te vangen. Berken bereikt de bal nog maar net als eerste. Berken speelt de bal door. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 44%, Shiraa8 56%.
Lukas SK - Shiraa8 1:0