Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dar fc Drosia F C.
Normal Tactiek YTB
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37.1
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Negoiu met een sublieme pass. Niewczas geeft een hoge lob. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski schiet op doel. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Thorning de bal. Thorning passt de bal in één keer door. Mengenli met een sublieme pass. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdüzen rent richting de bal. Thorning onderschept slim de pass. Thorning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Besteci trapt de bal weg van het doel. Negoiu kopt de bal weg. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Niewczas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polyakov rent richting de bal. Polyakov geeft de bal voor. Pałkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fijał probeert naar een medespeler te passen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:2

21e minuut.
Daar is Hùng Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng Dũng geeft een hoge lob. Pałkowski kopt de bal weg. Thorning rent richting de bal. Thorning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:3

26e minuut.
Niewczas is nu in balbezit. Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkowski schiet op doel. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:4

28e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning met een sublieme pass. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:5

30e minuut.
Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning met een sublieme pass. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap. Besteci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:6

38e minuut.
Pałkowski schiet op doel. Klungelig pakt Demiray de bal. Hùng Dũng speelt de bal door. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:7

41e minuut.
Polyakov passt de bal in één keer door. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas passt de bal met de wreef. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 80%, Drosia F C. 20%.
Dar fc - Drosia F C. 0:8

46e minuut.
Calinovschi komt het veld opgelopen. Solymosi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Negoiu de bal. Negoiu geeft een hoge lob. Daar is Mengenli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calinovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinovschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:9

57e minuut.
Thorning draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Demiray de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calinovschi zal de hoekschop nemen. Pałkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kempiński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Thorning rent richting de bal. Thorning passt de bal zonder na te denken. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel. Besteci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Drosia F C. 0:10

68e minuut.
Thorning speelt de bal door. Calinovschi is nu in balbezit. Calinovschi met een sublieme pass. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Thorning is nu in balbezit. Thorning passt de bal zonder na te denken. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Calinovschi geeft de bal voor. Kempiński is nu in balbezit. Mengenli is nu in balbezit. Kempiński onderschept slim de pass. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. Besteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Polyakov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calinovschi de bal. Calinovschi passt de bal in één keer door. Kempiński rent richting de bal. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Thorning is nu in balbezit. Thorning passt de bal met de wreef. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 81%, Drosia F C. 19%.
Dar fc - Drosia F C. 0:10