Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. Dar fc
YTB Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thorning de bal. Thorning speelt de bal door. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
Besteci trapt de bal weg. Niewczas kopt de bal weg. Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft de bal voor. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. Besteci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Thorning is nu in balbezit. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Dar fc 1:0

12e minuut.
Polyakov verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Niewczas kopt de bal weg. Kempiński heeft problemen om de bal te vangen. Thorning is nu in balbezit. Thorning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Dar fc 2:0

16e minuut.
Kempiński is nu in balbezit. Hùng Dũng speelt de bal door. Daar is Kempiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tekdüzen met een sublieme pass. Mendilci rent richting de bal. Niewczas begaat een overtreding. Niewczas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thorning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorning passt de bal zonder na te denken. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Dar fc 3:0

31e minuut.
Polyakov met een sublieme pass. Negoiu met een sublieme pass. Thorning rent richting de bal. Thorning schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mengenli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu geeft een hoge lob. Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Hùng Dũng rent richting de bal. Hùng Dũng schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
İstanbullu trapt de bal weg. Negoiu kopt de bal weg. Tekdüzen rent richting de bal. Thorning verovert de bal door een tackle van achteren. Thorning schiet op doel. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tekdüzen heeft problemen om de bal te vangen. Thorning rent richting de bal. Thorning passt de bal met de wreef. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 23%, Dar fc 77%.
Drosia F C. - Dar fc 3:0

48e minuut.
Thorning rent richting de bal. Thorning passt de bal in één keer door. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Dar fc 4:0

50e minuut.
Mendilci is nu in balbezit. Mendilci passt de bal in één keer door. Niewczas geeft een lange en hoge pass. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Polyakov met een sublieme pass. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas geeft een lange en hoge pass. Daar is Hùng Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng Dũng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Calinovschi komt het veld opgelopen. Solymosi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Thorning is nu in balbezit. Thorning met een sublieme pass. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Dar fc 5:0

71e minuut.
Calinovschi passt de bal met de wreef. Demiray is nu in balbezit. Hùng Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng Dũng draait met de bal, schiet en ... Besteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Besteci met een harde bal richting middenveld. Calinovschi probeert de bal met de borst te controleren. Mendilci rent richting de bal. Calinovschi onderschept slim de pass. Calinovschi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Ximenez komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Negoiu passt de bal zonder na te denken. Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng passt de bal met de wreef. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Besteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Dar fc 6:0

90e minuut.
Tekdüzen heeft problemen om de bal te vangen. Polyakov onderschept slim de pass. Polyakov speelt de bal door. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 13%, Dar fc 87%.
Drosia F C. - Dar fc 6:0