Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiraa8 UPS KARGO EN İYİ KARGO
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.3 gemiddelde waardering 40.1
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Anderiesen rent richting de bal. Anderiesen probeert naar een medespeler te passen. Dapecí speelt de bal door. Krachel is nu in balbezit. Krachel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
İlhan rent richting de bal. İlhan geeft een hoge lob. Krachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Topolansky rent richting de bal. Topolansky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Inworp. Türkü met een snelle inworp. Klungelig pakt Çevikyiğit de bal. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí probeert naar een medespeler te passen. Sazalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Türkü met een snelle inworp. Klungelig pakt Çevikyiğit de bal. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Anderiesen geeft de bal voor. Sazalan probeert naar een medespeler te passen. Dapecí kopt de bal weg. Topolansky rent richting de bal. Topolansky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fidan heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Sazalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Anderiesen geeft een lange en hoge pass. Dobrea kan de bal niet met de borst controleren. Krachel rent richting de bal. Krachel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiraa8 - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:1

44e minuut.
Sima speelt de bal door. Anderiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderiesen geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea schiet op doel. Sazalan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiraa8 61%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 39%.
Shiraa8 - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:1

64e minuut.
Yurdal rent richting de bal. Matejko begaat een overtreding. Yurdal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çevikyiğit met een snel genomen vrije trap. Torun bereikt de bal nog maar net als eerste. Torun met een sublieme pass. Berken rent richting de bal. Berken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Türkü rent richting de bal. Dapecí onderschept slim de pass. Dapecí passt de bal in één keer door. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Sazalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pesavento probeert naar een medespeler te passen. Basara speelt de bal door. Fidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel rent richting de bal. Krachel schiet op doel. Sazalan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiraa8 70%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 30%.
Shiraa8 - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:1