Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UPS KARGO EN İYİ KARGO Shiraa8
4-3-3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili geeft een hoge lob. İlhan heeft problemen om de bal te vangen. Krachel is nu in balbezit. Krachel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Shiraa8 1:0

15e minuut.
Getiren met een sublieme pass. Yurdal is nu in balbezit. Matejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal onderschept slim de pass. Yurdal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Twaróg geeft een hoge lob. Topolansky kopt de bal weg. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Shiraa8 2:0

26e minuut.
Matejko speelt de bal door. Dobrea is nu in balbezit. Topolansky rent richting de bal. Topolansky haalt uit met een fantastische trap. Krachel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Shiraa8 3:0

27e minuut.
Krachel speelt de bal door. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí probeert naar een medespeler te passen. Krachel rent richting de bal. Krachel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Keskiner met een sublieme pass. Fidan rent richting de bal. Dobrea maakt een afschuwelijke overtreding. Dobrea krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Keskiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskiner passt de bal zonder na te denken. Dapecí speelt de bal door. Topolansky rent richting de bal. Topolansky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UPS KARGO EN İYİ KARGO 41%, Shiraa8 59%.
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Shiraa8 3:0

47e minuut.
Sazalan trapt de bal weg. Matejko is nu in balbezit. Keskiner begaat een overtreding. Matejko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matejko kan niet meer verder spelen. Hadačka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dapecí geeft de bal voor. Klungelig pakt Fidan de bal. Topolansky rent richting de bal. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
İlhan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dapecí de bal. Dapecí met een sublieme pass. Krachel is nu in balbezit. Krachel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fidan is nu in balbezit. Fidan geeft een hoge lob. Enginsu kopt de bal weg. Hadačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadačka draait met de bal, schiet en ... Sazalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Yurdal rent richting de bal. Anderiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Anderiesen passt de bal zonder na te denken. Krachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sazalan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dapecí de bal. Dapecí geeft een hoge lob. Sazalan bokst de bal weg.

64e minuut.
Dapecí kopt de bal weg. Hadačka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Çevikyiğit ... Strafschop! Hadačka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topolansky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sazalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Shiraa8 4:0

74e minuut.
Keskiner probeert naar een medespeler te passen. Dapecí is nu in balbezit. Türkü is nu in balbezit. Krachel onderschept slim de pass. Krachel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topolansky rent richting de bal. Topolansky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky schiet op doel. Sazalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Shiraa8 5:0

81e minuut.
İlhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobrea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Krachel de bal. Krachel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UPS KARGO EN İYİ KARGO 29%, Shiraa8 71%.
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Shiraa8 5:0