Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas SK MegalomanShark
Normal Tactiek A1
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 29.6
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Kınay rent richting de bal. Nogalski verovert de bal door een tackle van achteren. Çağan begaat een overtreding. Çağan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Uğurluel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salkımsaçak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski geeft de bal voor. Zoroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - MegalomanShark 0:1

8e minuut.
Oltay rent richting de bal. Nogalski verovert de bal door een tackle van achteren. Nogalski passt de bal in één keer door. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Soyluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Balköy heeft problemen om de bal te vangen. Balköy geeft de bal voor. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Atak onderschept slim de pass. Atak speelt de bal door. Nogalski rent richting de bal. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zoroğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soyluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluses met een sublieme pass. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zoroğlu met een sublieme pass. Hilalsoy rent richting de bal. Met opzet legt Oltay zijn tegenspeler op de grond. Oltay krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Özergin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salkımsaçak met de inworp. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Uluses passt de bal in één keer door. Atak probeert naar een medespeler te passen. Onischenko is nu in balbezit. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - MegalomanShark 0:2

34e minuut.
Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak geeft een lange en hoge pass. Uğurluel probeert de bal aan de voet te houden. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Uluses de bal. Elibol speelt de bal door. Uluses probeert de bal met de borst te controleren. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - MegalomanShark 0:3

38e minuut.
Nogalski geeft de bal voor. Çağan heeft problemen om de bal te vangen. Nogalski verovert de bal door een tackle van achteren. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - MegalomanShark 0:4

40e minuut.
Marquesini met een snelle inworp. Salkımsaçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkımsaçak geeft een hoge lob. Onischenko rent richting de bal. Onischenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 79%, MegalomanShark 21%.
Lukas SK - MegalomanShark 0:4

52e minuut.
Uluses rent richting de bal. Uluses passt de bal zonder na te denken. Nogalski is nu in balbezit. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski passt de bal zonder na te denken. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - MegalomanShark 0:5

73e minuut.
Zanoğlu is nu in balbezit. Atak onderschept slim de pass. Atak met een sublieme pass. Onischenko rent richting de bal. Onischenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Marquesini speelt de bal door. Nogalski is nu in balbezit. Onischenko is nu in balbezit. Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 77%, MegalomanShark 23%.
Lukas SK - MegalomanShark 0:5