Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MegalomanShark Lukas SK
A1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 17.7
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Onischenko heeft problemen om de bal te vangen. Onischenko passt de bal in één keer door. Kınay rent richting de bal. Nogalski onderschept slim de pass. Nogalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Nogalski passt de bal zonder na te denken. Onischenko is nu in balbezit. Özergin is nu in balbezit. Onischenko onderschept slim de pass. Onischenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Lukas SK 1:0

8e minuut.
Nogalski onderschept slim de pass. Onischenko rent richting de bal. Nogalski rent richting de bal. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Lukas SK 2:0

11e minuut.
Inworp. Uluses met de inworp. Atak probeert naar een medespeler te passen. Onischenko rent richting de bal. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Atak geeft een lange en hoge pass. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Özergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko onderschept slim de pass. Onischenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko schiet op doel. Zoroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Lukas SK 3:0

22e minuut.
Balköy verovert de bal door een tackle van achteren. Balköy geeft een hoge lob. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Salkımsaçak probeert naar een medespeler te passen. Yetiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski probeert naar een medespeler te passen. Onischenko rent richting de bal. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Lukas SK 4:0

33e minuut.
Uluses met een sublieme pass. Marquesini is nu in balbezit. Marquesini passt de bal met de wreef. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Lukas SK 5:0

41e minuut.
Salkımsaçak speelt de bal door. Nogalski kan de bal niet met de borst controleren. Nogalski met een sublieme pass. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nogalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amundaray komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 26%, Lukas SK 74%.
MegalomanShark - Lukas SK 5:0

57e minuut.
Amundaray controleert de bal met de borst. Özergin verovert de bal door een tackle van achteren. Özergin met een sublieme pass. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Uğurluel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salkımsaçak met een snelle inworp. Amundaray rent richting de bal. Amundaray geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy geeft een hoge lob. Onischenko kopt de bal weg. Amundaray is nu in balbezit. Amundaray haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Salkımsaçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkımsaçak passt de bal in één keer door. Özergin is nu in balbezit. Onischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Onischenko schiet op doel. Zoroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Uluses de bal onder controle te krijgen. Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak geeft de bal voor. Amundaray rent richting de bal. Amundaray schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Lukas SK 6:0

81e minuut.
Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Oltay rent richting de bal. Soyluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyluoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Lukas SK 6:1

86e minuut.
Uğurluel kopt de bal weg. Marquesini heeft problemen om de bal te vangen. Soyluoğlu speelt de bal door. Daar is Oltay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 28%, Lukas SK 72%.
MegalomanShark - Lukas SK 6:1