Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. Shiraa8
YTB Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal in één keer door. Daar is Çevikyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorning is nu in balbezit. Thorning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Shiraa8 1:0

5e minuut.
Niewczas is nu in balbezit. Çevikyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Niewczas begaat een overtreding. Çevikyiğit wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Çevikyiğit kan niet meer verder spelen. Alibey komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Torun kopt de bal weg. Fijał is nu in balbezit. Fijał geeft een hoge lob. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Ruiz Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polyakov speelt de bal door. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hùng Dũng rent richting de bal. Getiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng Dũng geeft een lange en hoge pass. Pałkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Shiraa8 2:0

26e minuut.
Yurdal is nu in balbezit. Yurdal passt de bal zonder na te denken. Getiren controleert de bal met de borst. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Getiren de bal. Hùng Dũng met een sublieme pass. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Sazalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft een lange en hoge pass. Daar is Alibey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Thorning is nu in balbezit. İlhan verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Sazalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Shiraa8 3:0

44e minuut.
İlhan met een harde bal richting middenveld. Negoiu kopt de bal weg. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap. Sazalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Shiraa8 4:0

45e minuut.
Calinovschi komt het veld opgelopen. Solymosi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 26%, Shiraa8 74%.
Drosia F C. - Shiraa8 4:0

46e minuut.
Inworp. Hùng Dũng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Negoiu de bal. Negoiu met een sublieme pass. Polyakov speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pałkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Shiraa8 5:0

54e minuut.
Klungelig pakt Negoiu de bal. Negoiu passt de bal met de wreef. Thorning speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Shiraa8 6:0

57e minuut.
Pałkowski rent richting de bal. Thorning rent richting de bal. Thorning passt de bal met de wreef. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng draait met de bal, schiet en ... Sazalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Doeltrap. Kempiński komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Calinovschi kopt de bal weg. Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning rent richting de bal. Thorning draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Calinovschi onderschept slim de pass. Calinovschi geeft een lange en hoge pass. Negoiu kopt de bal weg. Thorning rent richting de bal. Thorning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Calinovschi de bal onder controle te krijgen. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Getiren rent richting de bal. Thorning onderschept slim de pass. Thorning met een sublieme pass. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Thorning passt de bal zonder na te denken. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu speelt de bal door. Kempiński rent richting de bal. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 17%, Shiraa8 83%.
Drosia F C. - Shiraa8 6:0