Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiraa8 Drosia F C.
Normal Tactiek YTB
33% Balbezit 67%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Polyakov is nu in balbezit. Niewczas rent richting de bal. Niewczas met een sublieme pass. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiraa8 - Drosia F C. 0:1

10e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Daar is Getiren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlhan is nu in balbezit. Kempiński onderschept slim de pass. Kempiński schiet op doel. Sazalan bokst de bal weg.

11e minuut.
Kempiński schiet op doel. Hùng Dũng geeft de bal voor. Kempiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Sazalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiraa8 - Drosia F C. 0:2

12e minuut.
Yurdal probeert naar een medespeler te passen. Keskiner heeft problemen om de bal te vangen. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. Sazalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Calinovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinovschi met een sublieme pass. Kempiński rent richting de bal. Kempiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Türkü heeft problemen om de bal te vangen. Calinovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinovschi passt de bal met de wreef. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Negoiu rent richting de bal. Negoiu met een sublieme pass. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel. Sazalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiraa8 - Drosia F C. 0:3

42e minuut.
Türkü rent richting de bal. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas speelt de bal door. Kempiński heeft problemen om de bal te vangen. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kempiński is nu in balbezit. İlhan is nu in balbezit. Kempiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kempiński schiet op doel. Sazalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hùng Dũng met een snelle inworp. Calinovschi is nu in balbezit. Calinovschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiraa8 - Drosia F C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiraa8 87%, Drosia F C. 13%.
Shiraa8 - Drosia F C. 0:4

46e minuut.
Saari probeert naar een medespeler te passen. Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng geeft de bal voor. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Saari met een sublieme pass. Hùng Dũng speelt de bal door. Calinovschi speelt de bal door. Niewczas rent richting de bal. Niewczas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Çevikyiğit onderschept slim de pass. Niewczas verovert de bal door een tackle van achteren. Niewczas passt de bal met de wreef. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Calinovschi is nu in balbezit. İlhan rent richting de bal. Calinovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Calinovschi draait met de bal, schiet en ... Sazalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiraa8 - Drosia F C. 0:5

65e minuut.
Polyakov passt de bal zonder na te denken. Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal in één keer door. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kempiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solymosi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Niewczas probeert naar een medespeler te passen. İlhan rent richting de bal. Solymosi verovert de bal door een tackle van achteren. Solymosi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
İlhan onderschept slim de pass. İlhan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewczas met de inworp. Polyakov geeft de bal voor. Sazalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İlhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Solymosi verovert de bal door een tackle van achteren. Solymosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Polyakov passt de bal zonder na te denken. Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng met een sublieme pass. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sazalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiraa8 - Drosia F C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiraa8 90%, Drosia F C. 10%.
Shiraa8 - Drosia F C. 0:6