Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas SK avassa
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Yeneralp kan de bal niet met de borst controleren. Zanoğlu speelt de bal door. Demirbaş controleert de bal met de borst. Oltay is nu in balbezit. Oltay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gören rent richting de bal. Sesken rent richting de bal. Gören is nu in balbezit. Gören haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sesken is nu in balbezit. Sesken passt de bal in één keer door. Gören probeert naar een medespeler te passen. Nizamoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Nizamoğlu geeft een hoge lob. Zoroğlu bokst de bal weg. Gören bereikt de bal nog maar net als eerste. Gören draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Çağan rent richting de bal. Sesken onderschept slim de pass. Sesken met een sublieme pass. Gören is nu in balbezit. Gören draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Demirbaş onderschept slim de pass. Demirbaş geeft een lange en hoge pass. Çifteli rent richting de bal. Sesken rent richting de bal. Sesken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Demirbaş geeft een lange en hoge pass. Çifteli kopt de bal weg. Daar is Elibol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gören verovert de bal door een tackle van achteren. Gören schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Eder verovert de bal door een tackle van achteren. Eder met een sublieme pass. Gören is nu in balbezit. Gören haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - avassa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 60%, avassa 40%.
Lukas SK - avassa 0:1

50e minuut.
Demirbaş geeft een lange en hoge pass. Sesken met een sublieme pass. Gören rent richting de bal. Gören haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - avassa 0:2

69e minuut.
Soyluoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurtlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltay is nu in balbezit. Oltay draait met de bal, schiet en ... Kaskat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - avassa 1:2

71e minuut.
Eder met een sublieme pass. Çatırdatıroğlu speelt de bal door. Gören is nu in balbezit. Gören schiet op doel. Zoroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Özergin kopt de bal weg. Zanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Özergin is nu in balbezit. Gören bereikt de bal nog maar net als eerste. Gören haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - avassa 1:3

75e minuut.
Çağan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yetiş komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sesken draait met de bal, schiet en ... Altındal kopt de bal weg. Yetiş heeft problemen om de bal te vangen. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Demirbaş kopt de bal weg. Sesken is nu in balbezit. Özergin begaat een overtreding. Özergin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 59%, avassa 41%.
Lukas SK - avassa 1:3