Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dar fc MegalomanShark
Normal Tactiek A1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 32.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Uzdrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersoy verovert de bal door een tackle van achteren. Ersoy passt de bal zonder na te denken. Çapa rent richting de bal. Çapa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ersoy met de inworp. Çapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapa draait met de bal, schiet en ... Ulusoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - MegalomanShark 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Marquesini de bal. Tekdüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquesini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Onischenko de bal. Onischenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nogalski onderschept slim de pass. Nogalski speelt de bal door. İstanbullu heeft problemen om de bal te vangen. Onischenko onderschept slim de pass. Onischenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dar fc - MegalomanShark 1:1

25e minuut.
İshakoğlu geeft de bal voor. Mendilci is nu in balbezit. Mendilci met een sublieme pass. Çapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapa haalt uit met een fantastische trap. Ulusoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Uzdrowski geeft een lange en hoge pass. Atak probeert naar een medespeler te passen. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko haalt uit met een fantastische trap. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - MegalomanShark 1:2

35e minuut.
Marquesini geeft een hoge lob. Atak controleert de bal met de borst. Atak probeert naar een medespeler te passen. Onischenko rent richting de bal. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - MegalomanShark 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 60%, MegalomanShark 40%.
Dar fc - MegalomanShark 1:3

48e minuut.
Akköşe heeft problemen om de bal te vangen. Atak speelt de bal door. Daar is Demiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
İstanbullu rent richting de bal. Uluses onderschept slim de pass. Uluses passt de bal met de wreef. Onischenko rent richting de bal. Onischenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Uluses geeft een hoge lob. Daar is İstanbullu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogalski rent richting de bal. Nogalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Onischenko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marquesini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquesini passt de bal met de wreef. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Onischenko haalt uit met een fantastische trap. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Onischenko controleert de bal met de borst. Mengenli rent richting de bal. Onischenko onderschept slim de pass. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Uluses speelt de bal door. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko passt de bal zonder na te denken. Nogalski rent richting de bal. Nogalski draait met de bal, schiet en ... Besteci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 57%, MegalomanShark 43%.
Dar fc - MegalomanShark 1:3