Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas SK Drosia F C.
Normal Tactiek YTB
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.5
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Polyakov geeft een lange en hoge pass. Hùng Dũng met een sublieme pass. Pałkowski rent richting de bal. Thorning rent richting de bal. Thorning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Thorning passt de bal met de wreef. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:1

9e minuut.
Hùng Dũng speelt de bal door. Altındal speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Thorning de bal onder controle te krijgen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Zoroğlu trapt de bal weg van het doel. Hùng Dũng kopt de bal weg. Thorning probeert de bal met de borst te controleren. Thorning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Çağan is nu in balbezit. Thorning onderschept slim de pass. Thorning passt de bal met de wreef. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu bokst de bal weg.

16e minuut.
Niewczas is nu in balbezit. Niewczas passt de bal zonder na te denken. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Solymosi geeft de bal voor. Negoiu rent richting de bal. Negoiu passt de bal zonder na te denken. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Soyluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Niewczas rent richting de bal. Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Solymosi is nu in balbezit. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov passt de bal zonder na te denken. Thorning is nu in balbezit. Thorning geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:2

37e minuut.
Fredyk rent richting de bal. Fredyk geeft een hoge lob. Thorning probeert naar een medespeler te passen. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hùng Dũng rent richting de bal. Hùng Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:3

39e minuut.
Elibol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng Dũng passt de bal met de wreef. Thorning rent richting de bal. Thorning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Çağan is nu in balbezit. Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu speelt de bal door. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:4

45e minuut.
Inworp. Fijał komt het veld opgelopen. Kempiński komt het veld opgelopen. Ximenez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 84%, Drosia F C. 16%.
Lukas SK - Drosia F C. 0:4

47e minuut.
Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Özergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński onderschept slim de pass. Kempiński schiet op doel. Zoroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:5

54e minuut.
Polyakov is nu in balbezit. Polyakov passt de bal zonder na te denken. Hùng Dũng rent richting de bal. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:6

56e minuut.
Kempiński heeft problemen om de bal te vangen. Thorning is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Çağan ... Strafschop! Çağan krijgt een gele kaart. Thorning raakt geblesseerd tijdens het duel. Thorning legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zoroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:7

59e minuut.
Saari met een snelle inworp. Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng passt de bal met de wreef. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Özergin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewczas met de inworp. Thorning rent richting de bal. Thorning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:8

66e minuut.
Daar is Niewczas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kınay verovert de bal door een tackle van achteren. Kınay passt de bal zonder na te denken. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:9

67e minuut.
Negoiu kopt de bal weg. Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:10

70e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas passt de bal met de wreef. Kempiński rent richting de bal. Kempiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:11

71e minuut.
Çağan is nu in balbezit. Kempiński is nu in balbezit. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Polyakov heeft problemen om de bal te vangen. Thorning rent richting de bal. Thorning passt de bal zonder na te denken. Kempiński is nu in balbezit. Daar is Niewczas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Soyluoğlu rent richting de bal. Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu met een sublieme pass. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hùng Dũng is nu in balbezit. Elibol verovert de bal door een tackle van achteren. Elibol met een sublieme pass. Thorning is nu in balbezit. Thorning haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu geeft een hoge lob. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - Drosia F C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 77%, Drosia F C. 23%.
Lukas SK - Drosia F C. 0:12