Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dar fc avassa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Dutar passt de bal in één keer door. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder passt de bal in één keer door. Gören bereikt de bal nog maar net als eerste. Gören draait met de bal, schiet en ... Besteci bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dağdeviren met een sublieme pass. Klungelig pakt Çapa de bal. Demirbaş is nu in balbezit. Çapa onderschept slim de pass. Çapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sesken onderschept slim de pass. Tekdüzen rent richting de bal. Sesken onderschept slim de pass. Gören rent richting de bal. Gören haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Demirbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Çapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Çifteli onderschept slim de pass. Ersoy onderschept slim de pass. Ersoy met een sublieme pass. Çapa rent richting de bal. Çapa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 53%, avassa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dar fc - avassa 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Tekdüzen de bal. Demirbaş is nu in balbezit. Demirbaş speelt de bal door. Dutar is nu in balbezit. Dutar schiet op doel. Kaskat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nizamoğlu met een sublieme pass. Gören rent richting de bal. Demiray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gören raakt geblesseerd tijdens het duel. Sesken kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - avassa 0:1

71e minuut.
Mengenli passt de bal in één keer door. Demirbaş rent richting de bal. Dutar begaat een overtreding. Demirbaş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Demirbaş speelt de bal door. Eder rent richting de bal. Eder met een sublieme pass. Gören rent richting de bal. Gören haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Demirbaş passt de bal met de wreef. Yeneralp speelt de bal door. Akköşe rent richting de bal. Gören onderschept slim de pass. Gören draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Eder neemt vlug de vrije trap. Çifteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe geeft een lange en hoge pass. Daar is Mengenli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tekdüzen heeft problemen om de bal te vangen. Demirbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdüzen geeft een hoge lob. Çapa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 68%, avassa 32%.
Dar fc - avassa 0:1