Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MegalomanShark Shiraa8
A1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Berken passt de bal met de wreef. Uluses speelt de bal door. İlhan rent richting de bal. Onischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Onischenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Onischenko heeft problemen om de bal te vangen. Nogalski rent richting de bal. Getiren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nogalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nogalski neemt zijn aanloop. Sazalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Shiraa8 1:0

12e minuut.
Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy geeft een lange en hoge pass. İlhan is nu in balbezit. Nogalski verovert de bal door een tackle van achteren. Nogalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Uluses speelt de bal door. Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski passt de bal zonder na te denken. Onischenko rent richting de bal. Onischenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Uzdrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hilalsoy. Hilalsoy krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Berken kan de bal niet met de borst controleren. Uluses rent richting de bal. Uluses passt de bal zonder na te denken. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Salkımsaçak met de inworp. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski geeft de bal voor. Atak is nu in balbezit. Atak schiet op doel. Sazalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İlhan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Shiraa8 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 29%, Shiraa8 71%.
MegalomanShark - Shiraa8 2:0

53e minuut.
Daar is Berken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurdal rent richting de bal. Balköy begaat een overtreding. Balköy krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Balköy rent richting de bal. Marquesini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquesini probeert naar een medespeler te passen. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Shiraa8 3:0

85e minuut.
İlhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nogalski rent richting de bal. Nogalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 33%, Shiraa8 67%.
MegalomanShark - Shiraa8 3:0