Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UPS KARGO EN İYİ KARGO Lukas SK
4-3-3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 17.7
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kınay met een sublieme pass. Pesavento is nu in balbezit. Pesavento geeft een hoge lob. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Sima de bal. Sima geeft de bal voor. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 1:0

15e minuut.
Altındal geeft een hoge lob. Inworp. Krachel met een snelle inworp. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 2:0

17e minuut.
Dapecí is nu in balbezit. Dapecí passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matejko onderschept slim de pass. Matejko probeert naar een medespeler te passen. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 3:0

34e minuut.
Anderiesen probeert naar een medespeler te passen. Krachel is nu in balbezit. Krachel passt de bal zonder na te denken. Matejko is nu in balbezit. Matejko draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Topolansky de bal. Topolansky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dapecí is nu in balbezit. Dapecí speelt de bal door. Krachel is nu in balbezit. Krachel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 4:0

40e minuut.
Anderiesen probeert de bal met de borst te controleren. Soyluoğlu rent richting de bal. Anderiesen begaat een overtreding. Anderiesen krijgt een gele kaart. Soyluoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Çağan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Volkansoy is nu in balbezit. Pârvulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pârvulescu krijgt een gele kaart. Volkansoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Soyluoğlu neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UPS KARGO EN İYİ KARGO 33%, Lukas SK 67%.
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 4:0

47e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea passt de bal zonder na te denken. Topolansky rent richting de bal. Topolansky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 5:0

49e minuut.
Dapecí speelt de bal door. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky schiet op doel. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Soyluoğlu is nu in balbezit. Anderiesen onderschept slim de pass. Anderiesen geeft de bal voor. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Matejko passt de bal zonder na te denken. Anderiesen rent richting de bal. Anderiesen speelt de bal door. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí verovert de bal door een tackle van achteren. Dapecí met een sublieme pass. Topolansky rent richting de bal. Topolansky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Krachel rent richting de bal. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 6:0

77e minuut.
Özergin met een harde bal richting middenveld. Dapecí controleert de bal met de borst. Volkansoy rent richting de bal. Dapecí verovert de bal door een tackle van achteren. Dapecí geeft de bal voor. Zoroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kınay is nu in balbezit. Matejko verovert de bal door een tackle van achteren. Matejko passt de bal zonder na te denken. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 7:0

81e minuut.
Soyluoğlu passt de bal zonder na te denken. Kınay is nu in balbezit. Met opzet legt Dobrea zijn tegenspeler op de grond. Dobrea krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zanoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Zanoğlu geeft een hoge lob. Matejko probeert naar een medespeler te passen. Topolansky rent richting de bal. Topolansky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 8:0

89e minuut.
Dapecí passt de bal met de wreef. Matejko rent richting de bal. Matejko geeft de bal voor. Krachel is nu in balbezit. Krachel draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UPS KARGO EN İYİ KARGO 26%, Lukas SK 74%.
UPS KARGO EN İYİ KARGO - Lukas SK 9:0