Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas SK UPS KARGO EN İYİ KARGO
Normal Tactiek 4-3-3
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 38
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Basara rent richting de bal. Kınay begaat een overtreding. Basara raakt geblesseerd tijdens het duel. Anderiesen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel is nu in balbezit. Krachel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mechurchlishvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volkansoy met een snelle inworp. Soyluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyluoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kınay is nu in balbezit. Anderiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Çağan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Anderiesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 64%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukas SK - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:0

60e minuut.
Soyluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Matejko rent richting de bal. Matejko geeft een hoge lob. Piloti rent richting de bal. Piloti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Anderiesen geeft een hoge lob. Daar is Krachel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:1

69e minuut.
Matejko passt de bal met de wreef. Daar is Piloti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piloti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Altındal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:2

70e minuut.
Oltay is nu in balbezit. Oltay passt de bal in één keer door. Anderiesen speelt de bal door. Krachel is nu in balbezit. Krachel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piloti rent richting de bal. Piloti draait met de bal, schiet en ... Krachel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:3

84e minuut.
Soyluoğlu is nu in balbezit. Matejko is nu in balbezit. Matejko passt de bal in één keer door. Topolansky rent richting de bal. Topolansky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:4

86e minuut.
Matejko probeert naar een medespeler te passen. Anderiesen rent richting de bal. Anderiesen met een sublieme pass. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Volkansoy probeert de bal aan de voet te houden. Basara rent richting de bal. Basara passt de bal in één keer door. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Matejko verovert de bal door een tackle van achteren. Matejko passt de bal zonder na te denken. Krachel rent richting de bal. Krachel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 70%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 30%.
Lukas SK - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:5