Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Stars Junior Team FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen average


16e minuut.
Samatyalı probeert de bal met de borst te controleren. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Goggi is nu in balbezit. Goggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 48%, Junior Team FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Future Stars - Junior Team FC 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Şahinel de bal. Nowowiejski rent richting de bal. Nowowiejski passt de bal met de wreef. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Samatyalı rent richting de bal. Samatyalı passt de bal met de wreef. Terranova bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktürk is nu in balbezit. Göktürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Junior Team FC 1:0

64e minuut.
Safranek is nu in balbezit. Safranek geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaya de bal. Manggini rent richting de bal. Manggini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Erdemirata trapt de bal weg. Nowowiejski kopt de bal weg. Samatyalı heeft problemen om de bal te vangen. Goggi rent richting de bal. Goggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Moldoveanu geeft een hoge lob. Ömeroğlu kopt de bal weg. Nowowiejski heeft problemen om de bal te vangen. Soyeri onderschept slim de pass. Soyeri schiet op doel. Jevtić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Junior Team FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 48%, Junior Team FC 52%.
Future Stars - Junior Team FC 2:0