Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Team FC İSKİTLERGÜCÜ FC
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen good


7e minuut.
Brustad kopt de bal weg. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec passt de bal in één keer door. Schooten rent richting de bal. Schooten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:1

13e minuut.
Doeltrap. Jevtić trapt de bal weg. Golec kopt de bal weg. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel. Jevtić bokst de bal weg. Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymowski geeft de bal voor. Bach kopt de bal weg. Klungelig pakt Schooten de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ... Jevtić bokst de bal weg.

18e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Casadidio verovert de bal door een tackle van achteren. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán geeft een hoge lob. Schooten springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:2

21e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach passt de bal met de wreef. Schooten is nu in balbezit. Schooten passt de bal met de wreef. Ilovici rent richting de bal. De bal raakt de paal. Ilovici rent richting de bal. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:3

23e minuut.
Semercioğlu rent richting de bal. Bach onderschept slim de pass. Bach speelt de bal door. Brustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Brustad geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Alptemür kopt de bal weg. Klungelig pakt Schooten de bal. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten verovert de bal door een tackle van achteren. Schooten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán speelt de bal door. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici draait met de bal, schiet en ... Terranova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Manggini is nu in balbezit. Alptemür schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alptemür krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ilovici kopt de bal weg. Schooten speelt de bal door. Golec rent richting de bal. Golec heeft problemen om de bal te vangen. Golec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Schooten rent richting de bal. Schooten met een sublieme pass. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Moldoveanu met een snelle inworp. Semercioğlu rent richting de bal. Schooten onderschept slim de pass. Schooten schiet op doel. Jevtić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:4

45e minuut.
Istoc onderschept slim de pass. Brustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Brustad passt de bal zonder na te denken. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 74%, İSKİTLERGÜCÜ FC 26%.
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:4

47e minuut.
Brustad onderschept slim de pass. Brustad geeft de bal voor. Terranova heeft problemen om de bal te vangen. Schooten onderschept slim de pass. Schooten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Brustad kopt de bal weg. Semercioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel. Jevtić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Semercioğlu geeft de bal voor. Inworp. Brustad met een snelle inworp. Bach rent richting de bal. Bach geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:5

53e minuut.
Schooten passt de bal zonder na te denken. Ilovici is nu in balbezit. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:6

56e minuut.
Bach geeft een lange en hoge pass. Golec probeert naar een medespeler te passen. Ilovici rent richting de bal. Ilovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:7

61e minuut.
Casadidio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morán met een snelle inworp. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec geeft de bal voor. Jevtić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Jevtić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:8

68e minuut.
Morán kopt de bal weg. Casadidio heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici verovert de bal door een tackle van achteren. Ilovici schiet op doel. Jevtić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Jevtić trapt de bal weg van het doel. Bach speelt de bal door. Casadidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici onderschept slim de pass. Ilovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Istoc rent richting de bal. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo passt de bal met de wreef. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Brustad kopt de bal weg. Bach rent richting de bal. Bach passt de bal in één keer door. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Morán geeft een hoge lob. Daar is Semercioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semercioğlu onderschept slim de pass. Alptemür heeft problemen om de bal te vangen. Alptemür geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arroyo speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach met een sublieme pass. Schooten is nu in balbezit. Schooten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Schooten kan de bal niet met de borst controleren. Terranova bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten onderschept slim de pass. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Jevtić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:9

90e minuut.
Inworp. Bach met de inworp. Semercioğlu is nu in balbezit. Schooten verovert de bal door een tackle van achteren. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 80%, İSKİTLERGÜCÜ FC 20%.
Junior Team FC - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:9