Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSKİTLERGÜCÜ FC Junior Team FC
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 26.9
solid Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen average


12e minuut.
Arroyo met een sublieme pass. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal in één keer door. Schooten is nu in balbezit. Schooten schiet op doel. Jevtić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

18e minuut.
Meini onderschept slim de pass. Resmann probeert naar een medespeler te passen. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici schiet op doel. Jevtić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 1:0

23e minuut.
Golec is nu in balbezit. Golec probeert naar een medespeler te passen. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Terranova de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Meini verovert de bal door een tackle van achteren. Meini geeft de bal voor. Morán geeft de bal voor. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Jevtić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Terranova geeft de bal voor. Resmann geeft een lange en hoge pass. Schooten is nu in balbezit. Schooten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 2:0

41e minuut.
Schooten onderschept slim de pass. Schooten speelt de bal door. Golec speelt de bal door. Ilovici rent richting de bal. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 22%, Junior Team FC 78%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 3:0

46e minuut.
Resmann rent richting de bal. Resmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schooten de bal. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach geeft een hoge lob. Morán kopt de bal weg. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golec rent richting de bal. Golec probeert naar een medespeler te passen. Ilovici rent richting de bal. Ilovici schiet op doel. Jevtić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 4:0

54e minuut.
Morán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schooten de bal. Schooten schiet op doel. Jevtić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bach is nu in balbezit. Bach geeft een hoge lob. Semercioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 5:0

60e minuut.
Krzymowski controleert de bal met de borst. Ilovici rent richting de bal. Krzymowski begaat een overtreding. Krzymowski krijgt een gele kaart. Ilovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Golec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bach geeft een lange en hoge pass. Ilovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Terranova de bal. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Terranova geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Arroyo de bal onder controle te krijgen. Arroyo passt de bal in één keer door. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 6:0

69e minuut.
Golec geeft een hoge lob. Ilovici is nu in balbezit. Casadidio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilovici neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Resmann is nu in balbezit. Meini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krzymowski de bal. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Manggini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istoc rent richting de bal. Alptemür legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Istoc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Istoc legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Morán neemt de hoekschop. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel. Jevtić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Terranova de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bach geeft de bal voor. Krzymowski heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Jevtić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 7:0

87e minuut.
Klungelig pakt Nowowiejski de bal. Morán is nu in balbezit. Morán geeft een lange en hoge pass. Schooten is nu in balbezit. Schooten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 17%, Junior Team FC 83%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Junior Team FC 8:0