Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Stars Daft Park
Normal Tactiek Grunge
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Soyeri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Şahinel de bal. Beştaş rent richting de bal. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Havan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Martin de bal onder controle te krijgen. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel. Arıca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Daft Park 0:1

19e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Ömeroğlu speelt de bal door. Pamukçu is nu in balbezit. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Daft Park 0:2

23e minuut.
Samatyalı speelt de bal door. Yatıran heeft problemen om de bal te vangen. Yatıran passt de bal in één keer door. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Beştaş verovert de bal door een tackle van achteren. Beştaş geeft een lange en hoge pass. Havan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuytubahar de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Havan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samatyalı. Havan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pamukçu met een snel genomen vrije trap. Martin kopt de bal weg. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş draait met de bal, schiet en ... Arıca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Daft Park 0:3

28e minuut.
Havan geeft de bal voor. Kuytubahar kopt de bal weg. Korukoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Havan probeert de bal aan de voet te houden. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuytubahar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pamukçu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Göktürk rent richting de bal. Pamukçu verovert de bal door een tackle van achteren. Pamukçu passt de bal met de wreef. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pamukçu kopt de bal weg. Havan rent richting de bal. Samatyalı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuytubahar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Arıca bokst de bal weg.

44e minuut.
Pamukçu verovert de bal door een tackle van achteren. Pamukçu passt de bal met de wreef. Ömeroğlu rent richting de bal. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 78%, Daft Park 22%.
Future Stars - Daft Park 0:3

62e minuut.
Soyeri rent richting de bal. Yatıran onderschept slim de pass. Yatıran met een sublieme pass. Kuytubahar heeft problemen om de bal te vangen. Kuytubahar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pamukçu kopt de bal weg. Beştaş rent richting de bal. Beştaş passt de bal in één keer door. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Arıca trapt de bal weg. Yatıran geeft een lange en hoge pass. Kaya is nu in balbezit. Havan verovert de bal door een tackle van achteren. Havan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Daft Park 0:4

73e minuut.
Yatıran met een sublieme pass. Beştaş is nu in balbezit. Şahinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş verovert de bal door een tackle van achteren. Beştaş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Saman geeft een hoge lob. Ömeroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Beştaş rent richting de bal. Beştaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Daft Park 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 76%, Daft Park 24%.
Future Stars - Daft Park 0:5