Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Park Junior Team FC
Grunge Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 27.3
good Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Istoc rent richting de bal. Pamukçu onderschept slim de pass. Pamukçu geeft een hoge lob. Kuytubahar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Beştaş de bal. Paal!

10e minuut.
Semercioğlu is nu in balbezit. Beştaş onderschept slim de pass. Beştaş probeert naar een medespeler te passen. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Safranek rent richting de bal. Havan onderschept slim de pass. Nowowiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan verovert de bal door een tackle van achteren. Havan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Manggini is nu in balbezit. Beştaş verovert de bal door een tackle van achteren. Beştaş passt de bal met de wreef. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 1:0

21e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Semercioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beştaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuytubahar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 2:0

29e minuut.
Saman passt de bal met de wreef. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Saman begaat een overtreding. Saman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu passt de bal in één keer door. Daar is Nowowiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ... dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Semercioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beştaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yatıran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kuytubahar schiet op doel. Terranova kopt de bal weg. Klungelig pakt Semercioğlu de bal. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan rent richting de bal. Havan geeft een lange en hoge pass. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Park 26%, Junior Team FC 74%.
Daft Park - Junior Team FC 3:0

46e minuut.
Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş geeft de bal voor. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Jevtić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 4:0

48e minuut.
Beştaş passt de bal in één keer door. Terranova heeft problemen om de bal te vangen. Krzymowski is nu in balbezit. Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 5:0

49e minuut.
Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowowiejski begaat een overtreding. Kuytubahar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yatıran zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Krzymowski de bal. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Havan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuytubahar de bal. Casadidio rent richting de bal. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Safranek met de inworp. Pamukçu is nu in balbezit. Istoc verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goggi is nu in balbezit. Goggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 5:1

62e minuut.
Beştaş verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş rent richting de bal. Beştaş schiet op doel. Jevtić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Beştaş is nu in balbezit. Beştaş draait met de bal, schiet en ... Terranova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yatıran zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 6:1

74e minuut.
Klungelig pakt Semercioğlu de bal. Beştaş kopt de bal weg. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 7:1

75e minuut.
Semercioğlu geeft de bal voor. Inworp. Yatıran met een snelle inworp. Beştaş controleert de bal met de borst. Beştaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Havan rent richting de bal. Casadidio verovert de bal door een tackle van achteren. Casadidio met een sublieme pass. Daar is Kuytubahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pamukçu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu is nu in balbezit. Yatıran onderschept slim de pass. Yatıran geeft de bal voor. Kuytubahar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Terranova geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yatıran met een snelle inworp. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Junior Team FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Park 15%, Junior Team FC 85%.
Daft Park - Junior Team FC 8:1