Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSKİTLERGÜCÜ FC Bizim Gencler
532 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 25.3
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


15e minuut.
Daar is Öztekeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptemür verovert de bal door een tackle van achteren. Resmann probeert naar een medespeler te passen. Schooten is nu in balbezit. Schooten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán met een sublieme pass. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel. Bayburt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 1:0

27e minuut.
Daar is Karayağız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec geeft de bal voor. Schooten is nu in balbezit. Schooten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 2:0

35e minuut.
Resmann onderschept slim de pass. Resmann met een sublieme pass. Bach met een sublieme pass. Klungelig pakt Schooten de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bach geeft een hoge lob. Hepkon kopt de bal weg. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 27%, Bizim Gencler 73%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 3:0

48e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach speelt de bal door. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel. Bayburt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 4:0

48e minuut.
Öztekeci rent richting de bal. Öztekeci speelt de bal door. Çelebi rent richting de bal. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ... Bayburt bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bach zal de hoekschop nemen. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten draait met de bal, schiet en ... Bayburt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Golec kopt de bal weg. Ilovici rent richting de bal. Hepkon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilovici raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Golec neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 5:0

58e minuut.
Ardıçoğlu rent richting de bal. Resmann verovert de bal door een tackle van achteren. Resmann geeft de bal voor. Schooten controleert de bal met de borst. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gölemezli is nu in balbezit. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal in één keer door. Ilovici heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Ardıçoğlu is nu in balbezit. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schooten de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arroyo met een snelle inworp. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán geeft een hoge lob. Schooten maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Bayburt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 6:0

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaskat de bal onder controle te krijgen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaskat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaskat krijgt een gele kaart. Ilovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schooten neemt de penalty, wat een uithaal! Bayburt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 7:0

74e minuut.
Bayburt trapt de bal weg van het doel. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıçoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardıçoğlu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán geeft de bal voor. Schooten is nu in balbezit. Schooten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ... Hepkon probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bach geeft de bal voor. Ilovici kopt de bal weg. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Bayburt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 8:0

82e minuut.
Resmann is nu in balbezit. Resmann geeft de bal voor. Kaskat heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Bayburt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach probeert naar een medespeler te passen. Schooten is nu in balbezit. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Bayburt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ardıçoğlu is nu in balbezit. Golec onderschept slim de pass. Golec geeft de bal voor. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 13%, Bizim Gencler 87%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Bizim Gencler 9:0