Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamay Fc Junior Team FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Goggi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akdaş de bal onder controle te krijgen. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc schiet op doel. Kuday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - Junior Team FC 0:1

4e minuut.
Moldoveanu is nu in balbezit. Karışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karışlar passt de bal in één keer door. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Inworp. Safranek met een snelle inworp. Bandırma is nu in balbezit. Istoc verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nowowiejski probeert de bal aan de voet te houden. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Nowowiejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuğracıbaşı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandırma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aba rent richting de bal. Aba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tamay Fc - Junior Team FC 1:1

20e minuut.
Manggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu is nu in balbezit. Derelioğlu geeft de bal voor. Manggini geeft een lange en hoge pass. Kuday kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Casadidio met een sublieme pass. Istoc is nu in balbezit. Istoc passt de bal in één keer door. Goggi is nu in balbezit. Goggi schiet op doel. Tekiralan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - Junior Team FC 1:2

34e minuut.
Nowowiejski passt de bal in één keer door. Safranek is nu in balbezit. Safranek passt de bal met de wreef. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Safranek de bal. Safranek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manggini de bal. Goggi rent richting de bal. Goggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - Junior Team FC 1:3

41e minuut.
Kuday probeert naar een medespeler te passen. Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moldoveanu zijn tegenspeler op de grond. Moldoveanu krijgt een gele kaart. Aksal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aksal kan niet meer verder spelen. Adlı komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Nowowiejski onderschept slim de pass. Nowowiejski passt de bal zonder na te denken. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi rent richting de bal. Goggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - Junior Team FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamay Fc 63%, Junior Team FC 37%.
Tamay Fc - Junior Team FC 1:4

48e minuut.
Karışlar is nu in balbezit. Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu met een sublieme pass. Istoc is nu in balbezit. Istoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - Junior Team FC 1:5

58e minuut.
Akdaş geeft een hoge lob. Moldoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Moldoveanu passt de bal met de wreef. Manggini rent richting de bal. Manggini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nowowiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırma onderschept slim de pass. Casadidio geeft een hoge lob. Manggini is nu in balbezit. Manggini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aba rent richting de bal. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Terranova verovert de bal door een tackle van achteren. Aba verovert de bal door een tackle van achteren. Aba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Terranova onderschept slim de pass. Terranova geeft de bal voor. Safranek kopt de bal weg. Istoc probeert de bal aan de voet te houden. Istoc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tekiralan trapt de bal weg. Karışlar rent richting de bal. Karışlar probeert naar een medespeler te passen. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Casadidio speelt de bal door. Safranek rent richting de bal. Erenoğlu begaat een overtreding. Erenoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamay Fc 60%, Junior Team FC 40%.
Tamay Fc - Junior Team FC 1:5