Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Park Bizim Gencler
Grunge Tactiek 532
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 26.7
solid Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Pamukçu is nu in balbezit. Kuytubahar rent richting de bal. Karayağız is nu in balbezit. Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Karayağız de bal. Pamukçu is nu in balbezit. Pamukçu geeft een lange en hoge pass. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Saman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yatıran probeert naar een medespeler te passen. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bayburt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Kaskat de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Havan neemt de hoekschop. Kuytubahar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Yatıran onderschept slim de pass. Yatıran probeert naar een medespeler te passen. Beştaş rent richting de bal. Beştaş draait met de bal, schiet en ... Bayburt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Bizim Gencler 1:0

39e minuut.
Çaycılar is nu in balbezit. Yatıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yatıran geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuytubahar de bal. Kuytubahar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pamukçu kopt de bal weg. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatıran onderschept slim de pass. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Havan geeft de bal voor. Kaskat heeft problemen om de bal te vangen. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar schiet op doel. Bayburt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Bizim Gencler 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Park 35%, Bizim Gencler 65%.
Daft Park - Bizim Gencler 2:0

51e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Kuytubahar is nu in balbezit. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Bayburt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Bizim Gencler 3:0

53e minuut.
Pamukçu met een sublieme pass. Havan probeert naar een medespeler te passen. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Bayburt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Bizim Gencler 4:0

55e minuut.
Gölemezli rent richting de bal. Havan verovert de bal door een tackle van achteren. Havan passt de bal met de wreef. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Havan heeft problemen om de bal te vangen. Gölemezli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havan. Havan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yatıran kopt de bal weg. Beştaş heeft problemen om de bal te vangen. Beştaş speelt de bal door. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Bayburt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu passt de bal zonder na te denken. Beştaş is nu in balbezit. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Bayburt bokst de bal weg.

77e minuut.
Pamukçu geeft de bal voor. Beştaş heeft problemen om de bal te vangen. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel. Bayburt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Bizim Gencler 5:0

83e minuut.
Havan rent richting de bal. Havan geeft een hoge lob. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Bayburt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Bizim Gencler 6:0

84e minuut.
Pamukçu passt de bal zonder na te denken. Havan bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan geeft een hoge lob. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pamukçu geeft de bal voor. Beştaş controleert de bal met de borst. Beştaş passt de bal met de wreef. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Havan passt de bal zonder na te denken. Hepkon rent richting de bal. Kuytubahar begaat een overtreding. Kuytubahar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Park 21%, Bizim Gencler 79%.
Daft Park - Bizim Gencler 6:0