Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSKİTLERGÜCÜ FC arabayatağı spor kulübü
532 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


2e minuut.
Golec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morán de bal. Morán met een sublieme pass. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Morán rent richting de bal. Gümüşsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morán raakt geblesseerd tijdens het duel. Morán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ilovici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ateşoğlu is nu in balbezit. Bach rent richting de bal. Bach speelt de bal door. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cömert met een harde bal richting middenveld. Arroyo kopt de bal weg. Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 1:0

22e minuut.
Altınok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici verovert de bal door een tackle van achteren. Ilovici passt de bal in één keer door. Golec rent richting de bal. Golec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 2:0

24e minuut.
Finocchiaro passt de bal met de wreef. Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán passt de bal met de wreef. Ilovici heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 3:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Golec de bal onder controle te krijgen. Ateşoğlu is nu in balbezit. Bach onderschept slim de pass. Bach geeft een hoge lob. Ilovici springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yukarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Arroyo geeft een lange en hoge pass. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec geeft een lange en hoge pass. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cömert trapt de bal weg van het doel. Brustad kopt de bal weg. Ilovici rent richting de bal. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cömert de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 20%, arabayatağı spor kulübü 80%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 3:0

47e minuut.
Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsu begaat een overtreding. Golec raakt geblesseerd tijdens het duel. Brustad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gümüşsu kopt de bal weg. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Yukarı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandıkçı onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bach passt de bal in één keer door. Golec speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach geeft de bal voor. Ilovici krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 4:0

52e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach passt de bal zonder na te denken. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Yukarı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 5:0

57e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal zonder na te denken. Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilovici schiet op doel. Yukarı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 6:0

59e minuut.
Alptemür geeft een hoge lob. Cömert probeert de bal met de borst te controleren. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Yukarı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 7:0

62e minuut.
Gümüşsu heeft problemen om de bal te vangen. Golec is nu in balbezit. Golec geeft een hoge lob. Daar is Cömert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilovici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 8:0

64e minuut.
Golec speelt de bal door. Gümüşsu controleert de bal met de borst. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Öğenç onderschept slim de pass. Brustad verovert de bal door een tackle van achteren. Golec is nu in balbezit. Golec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 9:0

71e minuut.
Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğenç geeft de bal voor. Alptemür kopt de bal weg. Bach geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Sandıkçı de bal onder controle te krijgen. Bach geeft de bal voor. Cömert kopt de bal weg. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 13%, arabayatağı spor kulübü 87%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - arabayatağı spor kulübü 10:0