Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Stars Tamay Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. mintaz is nu in balbezit. mintaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Tamay Fc 0:1

33e minuut.
Erdemirata trapt de bal weg van het doel. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Şahinel maakt een afschuwelijke overtreding. Şahinel krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinel verovert de bal door een tackle van achteren. Aba rent richting de bal. Aba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
mintaz rent richting de bal. Samatyalı speelt de bal door. Kaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba onderschept slim de pass. Aba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 68%, Tamay Fc 32%.
Future Stars - Tamay Fc 0:1

49e minuut.
Inworp. Bildiren met een snelle inworp. Göktürk is nu in balbezit. Göktürk geeft een hoge lob. Erenoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bandırma geeft een hoge lob. mintaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! mintaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuğracıbaşı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Erdemirata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - Tamay Fc 0:2

88e minuut.
Şahinel heeft problemen om de bal te vangen. Adlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahinel. Şahinel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bildiren met een snelle inworp. Göktürk is nu in balbezit. Göktürk draait met de bal, schiet en ... Bandırma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 58%, Tamay Fc 42%.
Future Stars - Tamay Fc 0:2