Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Team FC Bizim Gencler
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 26.6
adequate Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Ardıçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıçoğlu speelt de bal door. Çelebi heeft problemen om de bal te vangen. Safranek rent richting de bal. Safranek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ardıçoğlu is nu in balbezit. Ardıçoğlu geeft een hoge lob. Moldoveanu probeert de bal aan de voet te houden. Öztekeci is nu in balbezit. Öztekeci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowowiejski onderschept slim de pass. Nowowiejski speelt de bal door. Istoc is nu in balbezit. Istoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler geeft een hoge lob. Jevtić speelt de bal door. Ardıçoğlu controleert de bal met de borst. Ardıçoğlu schiet op doel. Jevtić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gürseler rent richting de bal. Gürseler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - Bizim Gencler 0:1

26e minuut.
Istoc rent richting de bal. Goggi is nu in balbezit. Çelebi verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc onderschept slim de pass. Istoc haalt uit met een fantastische trap. Bayburt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Ardıçoğlu de bal onder controle te krijgen. Gürseler rent richting de bal. Terranova bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler verovert de bal door een tackle van achteren. Gürseler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Safranek rent richting de bal. Safranek speelt de bal door. Klungelig pakt Goggi de bal. Istoc is nu in balbezit. Istoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ardıçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc onderschept slim de pass. Istoc passt de bal zonder na te denken. Goggi rent richting de bal. Goggi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 39%, Bizim Gencler 61%.
Junior Team FC - Bizim Gencler 0:1

53e minuut.
Kaskat kopt de bal weg. Karayağız is nu in balbezit. Istoc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Istoc krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Manggini speelt de bal door. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc onderschept slim de pass. Istoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ardıçoğlu speelt de bal door. Öztekeci is nu in balbezit. Öztekeci passt de bal met de wreef. Gürseler is nu in balbezit. Gürseler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ardıçoğlu kopt de bal weg. Daar is Terranova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürseler is nu in balbezit. Gürseler draait met de bal, schiet en ... Jevtić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - Bizim Gencler 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 54%, Bizim Gencler 46%.
Junior Team FC - Bizim Gencler 0:2