Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Stars arabayatağı spor kulübü
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Yaşayan rent richting de bal. Yaşayan passt de bal in één keer door. Altınok rent richting de bal. Göktürk rent richting de bal. Göktürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Öğenç is nu in balbezit. Göktürk onderschept slim de pass. Göktürk met een sublieme pass. Soyeri rent richting de bal. Soyeri draait met de bal, schiet en ... Yukarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Altınok met een sublieme pass. Tuvaoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Korukoğlu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Korukoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Korukoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Tuvaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuvaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ömeroğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Stars - arabayatağı spor kulübü 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 40%, arabayatağı spor kulübü 60%.
Future Stars - arabayatağı spor kulübü 0:1

79e minuut.
Soyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktürk rent richting de bal. Soyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktürk rent richting de bal. Göktürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Soyeri onderschept slim de pass. Soyeri passt de bal in één keer door. Göktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktürk haalt uit met een fantastische trap. Yukarı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Future Stars - arabayatağı spor kulübü 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Stars 37%, arabayatağı spor kulübü 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Future Stars - arabayatağı spor kulübü 1:1