Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamay Fc İSKİTLERGÜCÜ FC
Normal Tactiek 532
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten solid
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Golec kan de bal niet met de borst controleren. Golec speelt de bal door. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:1

7e minuut.
Bandırma met een sublieme pass. Schooten is nu in balbezit. Schooten passt de bal zonder na te denken. Ilovici rent richting de bal. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karışlar passt de bal in één keer door. Schooten probeert de bal met de borst te controleren. Schooten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Schooten speelt de bal door. Golec heeft problemen om de bal te vangen. Golec passt de bal in één keer door. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Schooten is nu in balbezit. Schooten draait met de bal, schiet en ... Kuday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bach is nu in balbezit. Bach geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bandırma passt de bal zonder na te denken. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach passt de bal in één keer door. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici draait met de bal, schiet en ... Tekiralan bokst de bal weg. Schooten is nu in balbezit. Schooten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:2

18e minuut.
Morán geeft een lange en hoge pass. Schooten kan de bal niet met de borst controleren. Golec probeert naar een medespeler te passen. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Karışlar met een snelle inworp. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schooten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Brustad kopt de bal weg. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten passt de bal in één keer door. Ilovici rent richting de bal. Ilovici schiet op doel. Tekiralan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:3

25e minuut.
Morán speelt de bal door. Derelioğlu onderschept slim de pass. Akdaş controleert de bal met de borst. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Derelioğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morán met een snelle inworp. Golec is nu in balbezit. Golec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morán met de inworp. Golec probeert naar een medespeler te passen. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Golec de bal. Golec probeert naar een medespeler te passen. Ilovici heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:4

35e minuut.
Bach passt de bal in één keer door. Tekiralan speelt de bal door. Bach kopt de bal weg. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schooten de bal. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Golec is nu in balbezit. Golec passt de bal zonder na te denken. Ilovici rent richting de bal. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:5

43e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuday de bal onder controle te krijgen. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:6

45e minuut.
Arroyo geeft een lange en hoge pass. Akdaş kopt de bal weg. Kuday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamay Fc 89%, İSKİTLERGÜCÜ FC 11%.
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:7

56e minuut.
Brustad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

57e minuut.
Bach kopt de bal weg. Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schooten passt de bal in één keer door. Ilovici rent richting de bal. Ilovici draait met de bal, schiet en ... Tekiralan bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Morán de bal. Morán met een sublieme pass. Golec probeert naar een medespeler te passen. Ilovici rent richting de bal. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finocchiaro met een snelle inworp. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:8

63e minuut.
Golec kopt de bal weg. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán geeft een hoge lob. Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schooten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akdaş heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:9

65e minuut.
Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Ilovici rent richting de bal. Ilovici passt de bal met de wreef. Schooten rent richting de bal. Schooten schiet op doel. Tekiralan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bach met een snelle inworp. Schooten is nu in balbezit. Schooten geeft een hoge lob. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:10

70e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec geeft een lange en hoge pass. Schooten is nu in balbezit. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:11

73e minuut.
Alptemür probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Golec speelt de bal door. Ilovici heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici passt de bal zonder na te denken. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Golec rent richting de bal. Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Alptemür probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach met een sublieme pass. Schooten is nu in balbezit. Schooten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:12

83e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Ilovici met een sublieme pass. Golec probeert naar een medespeler te passen. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:13

86e minuut.
Golec speelt de bal door. Schooten is nu in balbezit. Ilovici rent richting de bal. Schooten rent richting de bal. Schooten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Derelioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morán met een snelle inworp. Golec is nu in balbezit. Golec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamay Fc 84%, İSKİTLERGÜCÜ FC 16%.
Tamay Fc - İSKİTLERGÜCÜ FC 0:13