Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSKİTLERGÜCÜ FC Tamay Fc
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán geeft een hoge lob. Bach kopt de bal weg. Schooten heeft problemen om de bal te vangen. Schooten draait met de bal, schiet en ... Tekiralan bokst de bal weg.

4e minuut.
Golec rent richting de bal. Golec probeert naar een medespeler te passen. Schooten is nu in balbezit. Schooten draait met de bal, schiet en ... Tekiralan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 1:0

8e minuut.
Ilovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 2:0

12e minuut.
Schooten speelt de bal door. Golec rent richting de bal. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 3:0

12e minuut.
Tuğracıbaşı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aba de bal. Schooten rent richting de bal. Schooten geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilovici controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán geeft een lange en hoge pass. Ilovici maakt een snoekduik en kopt de bal. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 4:0

26e minuut.
Tekiralan speelt de bal door. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten geeft de bal voor. Ilovici kan de bal niet met de borst controleren. Ilovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bandırma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schooten is nu in balbezit. Schooten geeft de bal voor. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Morán onderschept slim de pass. Derelioğlu rent richting de bal. Morán onderschept slim de pass. Morán geeft de bal voor. Schooten maakt een snoekduik en kopt de bal. Tekiralan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Kuday probeert de bal aan de voet te houden. Schooten is nu in balbezit. Schooten schiet op doel. Tekiralan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 20%, Tamay Fc 80%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 5:0

49e minuut.
Schooten is nu in balbezit. Schooten passt de bal met de wreef. Golec controleert de bal met de borst. Ilovici rent richting de bal. Ilovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 6:0

52e minuut.
Schooten is nu in balbezit. Golec rent richting de bal. Golec geeft een hoge lob. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 7:0

57e minuut.
Karışlar is nu in balbezit. Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Golec met een sublieme pass. Schooten rent richting de bal. Schooten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tekiralan trapt de bal weg. Arroyo kopt de bal weg. Morán is nu in balbezit. Morán geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Tekiralan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 8:0

65e minuut.
Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Bach geeft de bal voor. Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Morán met een snelle inworp. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec geeft de bal voor. Schooten krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Tekiralan met een harde bal richting middenveld. Golec kopt de bal weg. Ilovici kan de bal niet met de borst controleren. Ilovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 9:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morán met de inworp. Ilovici rent richting de bal. Ilovici geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 10:0

71e minuut.
Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo met een sublieme pass. Golec met een sublieme pass. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ilovici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

76e minuut.
Golec rent richting de bal. Golec passt de bal in één keer door. Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schooten haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 11:0

79e minuut.
Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán speelt de bal door. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Resmann probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán geeft een hoge lob. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Morán met een sublieme pass. Resmann rent richting de bal. Resmann passt de bal zonder na te denken. Morán geeft een hoge lob. Schooten maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bach is nu in balbezit. Bach met een sublieme pass. Golec met een sublieme pass. Schooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 19%, Tamay Fc 81%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Tamay Fc 11:0