Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Team FC arabayatağı spor kulübü
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Altınok bereikt de bal nog maar net als eerste. Manggini verovert de bal door een tackle van achteren. Manggini passt de bal in één keer door. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - arabayatağı spor kulübü 1:0

3e minuut.
Sandıkçı geeft de bal voor. Daar is Nowowiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayoğlu begaat een overtreding. Ayoğlu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tuvaoğlu rent richting de bal. Tuvaoğlu geeft de bal voor. Daar is Nowowiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Cömert trapt de bal weg van het doel. Nowowiejski kopt de bal weg. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc haalt uit met een fantastische trap. Yukarı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu met een sublieme pass. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ... Yukarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - arabayatağı spor kulübü 2:0

36e minuut.
Safranek rent richting de bal. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - arabayatağı spor kulübü 3:0

40e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Cömert is nu in balbezit. Cömert geeft de bal voor. Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 42%, arabayatağı spor kulübü 58%.
Junior Team FC - arabayatağı spor kulübü 3:0

49e minuut.
Moldoveanu onderschept slim de pass. Nowowiejski rent richting de bal. Nowowiejski passt de bal met de wreef. Istoc rent richting de bal. Istoc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - arabayatağı spor kulübü 4:0

51e minuut.
Ayoğlu speelt de bal door. Yaşayan heeft problemen om de bal te vangen. Goggi is nu in balbezit. Goggi schiet op doel. Yukarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Manggini met de inworp. Istoc geeft de bal voor. Ateşoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi schiet op doel. Yukarı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Safranek zal de hoekschop nemen. Manggini heeft problemen om de bal te vangen. Goggi is nu in balbezit. Goggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Safranek is nu in balbezit. Ateşoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Safranek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Istoc neemt de penalty, wat een uithaal! Yukarı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - arabayatağı spor kulübü 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 20%, arabayatağı spor kulübü 80%.
Junior Team FC - arabayatağı spor kulübü 5:0