Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorum s.k. şemşikspor
onur Tactiek eyopp
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Berriozábal geeft een hoge lob. Born is nu in balbezit. Soják begaat een overtreding. Soják krijgt een gele kaart. Born roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Born kan niet meer verder spelen. Seyirten komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Soják onderschept slim de pass. Soják geeft een lange en hoge pass. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion draait met de bal, schiet en ... Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion haalt uit met een fantastische trap. Bacha bokst de bal weg. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şemşikspor 1:0

28e minuut.
Ion rent richting de bal. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedeljkov. Călugăru raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Călugăru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Verrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrev passt de bal in één keer door. Ion is nu in balbezit. Kiese is nu in balbezit. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Bacha bokst de bal weg.

35e minuut.
Okołowicz geeft de bal voor. Seyirten heeft problemen om de bal te vangen. Gostimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyirten rent richting de bal. Seyirten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Soják verovert de bal door een tackle van achteren. Soják speelt de bal door. Culvan speelt de bal door. Ion rent richting de bal. Ion haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 43%, şemşikspor 57%.
Çorum s.k. - şemşikspor 1:0

46e minuut.
Veskioja komt het veld opgelopen. Zayas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius passt de bal zonder na te denken. Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Riu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melgarejo speelt de bal door. Kafka is nu in balbezit. Kafka passt de bal zonder na te denken. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okołowicz geeft de bal voor. Gostimir maakt een snoekduik en kopt de bal. Riu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çorum s.k. - şemşikspor 1:1

52e minuut.
Kiese rent richting de bal. Veskioja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiese raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiese zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şemşikspor 2:1

53e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion met een sublieme pass. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Culvan met een sublieme pass. Melgarejo heeft problemen om de bal te vangen. Gostimir rent richting de bal. Gostimir draait met de bal, schiet en ... Riu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese verovert de bal door een tackle van achteren. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap. Zayas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Călugăru met een snelle inworp. Culvan rent richting de bal. Culvan speelt de bal door. Ion is nu in balbezit. Ion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Melgarejo geeft een hoge lob. Kiese kopt de bal weg. Ion rent richting de bal. Ion draait met de bal, schiet en ... Zayas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şemşikspor 3:1

72e minuut.
Berriozábal geeft de bal voor. Avila rent richting de bal. Avila passt de bal in één keer door. Kiese is nu in balbezit. Kiese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel. Zayas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şemşikspor 4:1

84e minuut.
Veskioja is nu in balbezit. Veskioja geeft de bal voor. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şemşikspor 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 39%, şemşikspor 61%.
Çorum s.k. - şemşikspor 4:2