Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şikebahçe34 fenerbahcefk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Klungelig pakt Ortakoğlu de bal. Gencel is nu in balbezit. Gencel probeert naar een medespeler te passen. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - fenerbahcefk 1:0

12e minuut.
Yedi geeft een hoge lob. Matem rent richting de bal. Pekkan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pekkan krijgt een gele kaart. Matem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuşçu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Budak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu schiet op doel. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Budak de bal. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kıslal geeft de bal voor. Inworp. Elçinbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Açıktan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beşçeken. Açıktan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pekkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Örge rent richting de bal. Örge geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şikebahçe34 - fenerbahcefk 1:1

28e minuut.
Elçinbek geeft een hoge lob. Kıslal kopt de bal weg. Daar is Kuşçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekkan is nu in balbezit. Pekkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - fenerbahcefk 1:2

35e minuut.
Kuşçu geeft een lange en hoge pass. Elçinbek kopt de bal weg. Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıktan draait met de bal, schiet en ... Koşar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şikebahçe34 56%, fenerbahcefk 44%.
şikebahçe34 - fenerbahcefk 1:2

46e minuut.
Çayan passt de bal in één keer door. Kuşçu is nu in balbezit. Pekkan verovert de bal door een tackle van achteren. Pekkan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayı speelt de bal door. Pekkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıktan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Matem geeft de bal voor. Budak heeft problemen om de bal te vangen. Çayan rent richting de bal. Çayan haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şikebahçe34 - fenerbahcefk 2:2

70e minuut.
Kolcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel geeft een lange en hoge pass. Daar is Budak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özses maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Örge met een snelle inworp. Kuşçu onderschept slim de pass. Açıktan is nu in balbezit. Açıktan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Yedi passt de bal zonder na te denken. Pekkan heeft problemen om de bal te vangen. Pekkan passt de bal in één keer door. Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıktan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - fenerbahcefk 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şikebahçe34 51%, fenerbahcefk 49%.
şikebahçe34 - fenerbahcefk 2:3