Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altındag A.V.P Cihanspor
bbb Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten unsatisfactory
tragic Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Türkyiğit onderschept slim de pass. Türkyiğit speelt de bal door. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - A.V.P Cihanspor 0:1

7e minuut.
Hotanen is nu in balbezit. Türkyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Türkyiğit met een sublieme pass. Kırılmaz is nu in balbezit. Kırılmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hotanen geeft een hoge lob. Türkyiğit speelt de bal door. Kırılmaz is nu in balbezit. Susar rent richting de bal. Susar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Türkyiğit is nu in balbezit. Türkyiğit passt de bal met de wreef. Grondin met een sublieme pass. Brejza rent richting de bal. Brejza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tokgözlü met een snelle inworp. Türkyiğit rent richting de bal. Türkyiğit met een sublieme pass. Kırılmaz rent richting de bal. Kırılmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 64%, A.V.P Cihanspor 36%.
altındag - A.V.P Cihanspor 0:1

53e minuut.
Ok is nu in balbezit. Ok geeft de bal voor. Kołtun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Susar rent richting de bal. Susar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Türkyiğit met een sublieme pass. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 68%, A.V.P Cihanspor 32%.
altındag - A.V.P Cihanspor 0:1