Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor COŞARASPOR
eyopp Tactiek F22 raptor
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 39.1
very good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz draait met de bal, schiet en ... Capilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Göçkün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - COŞARASPOR 1:0

11e minuut.
Campos passt de bal met de wreef. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Bing rent richting de bal. Bing draait met de bal, schiet en ... Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Girgentini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oszczep met een sublieme pass. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oszczep rent richting de bal. Štimac onderschept slim de pass. Štimac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Oszczep de bal. Štimac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dennisson. Štimac raakt geblesseerd tijdens het duel. Imperovičius wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Girgentini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Okołowicz geeft de bal voor. Capilla heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Göçkün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - COŞARASPOR 2:0

37e minuut.
Valme bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson is nu in balbezit. Dennisson passt de bal in één keer door. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski geeft een lange en hoge pass. Zhengchuang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski geeft een hoge lob. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - COŞARASPOR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 45%, COŞARASPOR 55%.
şemşikspor - COŞARASPOR 3:0

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - COŞARASPOR 4:0

78e minuut.
Girgentini geeft de bal voor. Klungelig pakt Štimac de bal. Capilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Göçkün bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 41%, COŞARASPOR 59%.
şemşikspor - COŞARASPOR 4:0