Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cambridge United Çorum s.k.
Normal Tactiek onur
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Akpınar heeft problemen om de bal te vangen. Piloti rent richting de bal. Piloti met een sublieme pass. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ülker is nu in balbezit. Morel onderschept slim de pass. Morel probeert naar een medespeler te passen. Graversa is nu in balbezit. Graversa draait met de bal, schiet en ... Sayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpınar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graversa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graversa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ülker de bal. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Sayar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - Çorum s.k. 0:1

18e minuut.
Morel geeft een hoge lob. Piloti rent richting de bal. Graversa is nu in balbezit. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Antoniazzo de bal. Merkl verovert de bal door een tackle van achteren. Merkl passt de bal zonder na te denken. Graversa rent richting de bal. Graversa schiet op doel. Sayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Glon passt de bal in één keer door. Wohlfahrt heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wohlfahrt met een snelle inworp. Glon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ricchi de bal. Susuz met een sublieme pass. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - Çorum s.k. 0:2

37e minuut.
Merkl verovert de bal door een tackle van achteren. Merkl passt de bal in één keer door. Morel probeert naar een medespeler te passen. Ricchi rent richting de bal. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Morel geeft een lange en hoge pass. Graversa is nu in balbezit. Graversa schiet op doel. Sayar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Susuz is nu in balbezit. Susuz geeft een hoge lob. Morel kopt de bal weg. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 50%, Çorum s.k. 50%.
Cambridge United - Çorum s.k. 0:2

48e minuut.
Susuz geeft een hoge lob. Merkl kopt de bal weg. Piloti speelt de bal door. Graversa rent richting de bal. Graversa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Graversa kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu schiet op doel. Sayar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - Çorum s.k. 0:3

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Graversa stond buitenspel. Özbilginer komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Susuz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morel met een snelle inworp. Klungelig pakt Ricchi de bal. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Merkl kopt de bal weg. Morel is nu in balbezit. Morel speelt de bal door. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Inworp. Merkl met een snelle inworp. Morel speelt de bal door. Graversa is nu in balbezit. Graversa haalt uit met een fantastische trap. Sayar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Inworp. Piloti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graversa rent richting de bal. Graversa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - Çorum s.k. 0:4

90e minuut.
Glon is nu in balbezit. Merkl verovert de bal door een tackle van achteren. Merkl probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński speelt de bal door. Reilly geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Antoniazzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - Çorum s.k. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 57%, Çorum s.k. 43%.
Cambridge United - Çorum s.k. 1:4