Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altındag şikebahçe34
bbb Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten average
tragic Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Prokopowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hotanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matem bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza onderschept slim de pass. Brejza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şikebahçe34 1:0

15e minuut.
Matem passt de bal zonder na te denken. Kuşçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuşçu passt de bal in één keer door. Çayan is nu in balbezit. Çayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krajanowski trapt de bal weg. Özses kopt de bal weg. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Clondescu trapt de bal weg. Kuşçu is nu in balbezit. Kuşçu passt de bal in één keer door. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzyśków trapt de bal weg van het doel. Çayan heeft problemen om de bal te vangen. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuşçu onderschept slim de pass. Kuşçu speelt de bal door. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
altındag - şikebahçe34 1:1

42e minuut.
Kołtun passt de bal in één keer door. Kolcu rent richting de bal. Hotanen rent richting de bal. Kolcu onderschept slim de pass. Kolcu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 60%, şikebahçe34 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
altındag - şikebahçe34 1:1

52e minuut.
Kołtun rent richting de bal. Kołtun passt de bal met de wreef. Çayan met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Gencel speelt de bal door. Clondescu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Prokopowicz geeft een lange en hoge pass. Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotanen probeert naar een medespeler te passen. Brejza rent richting de bal. Brejza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 57%, şikebahçe34 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
altındag - şikebahçe34 1:1