Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şikebahçe34 altındag
Normal Tactiek bbb
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen tragic
poor Verdedigen hopeless


28e minuut.
Kołtun geeft een lange en hoge pass. Prokopowicz probeert naar een medespeler te passen. Kuter heeft problemen om de bal te vangen. Brejza rent richting de bal. Brejza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - altındag 0:1

30e minuut.
Binboğa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Üçdağ komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Daar is Enciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayan rent richting de bal. Çayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çiftelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Beşçeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopowicz speelt de bal door. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Matem probeert naar een medespeler te passen. Özses rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Üçdağ. Özses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çayan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şikebahçe34 - altındag 1:1

42e minuut.
Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz met een sublieme pass. Matem is nu in balbezit. Brejza is nu in balbezit. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şikebahçe34 58%, altındag 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
şikebahçe34 - altındag 1:1

48e minuut.
Daar is Gencel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel begaat een overtreding. Gencel krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Enciso met een sublieme pass. Daar is Brejza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuşçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza onderschept slim de pass. Brejza schiet op doel. Koşar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Hotanen met een sublieme pass. Brejza heeft problemen om de bal te vangen. Matem is nu in balbezit. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Koşar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Prokopowicz met de inworp. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso speelt de bal door. Zileli rent richting de bal. Zileli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - altındag 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şikebahçe34 59%, altındag 41%.
şikebahçe34 - altındag 1:2