Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor Cambridge United
eyopp Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Sayar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Cambridge United 1:0

13e minuut.
Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turpçu. Wohlfahrt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valverde met een snel genomen vrije trap. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şemşikspor - Cambridge United 1:1

20e minuut.
Wohlfahrt passt de bal met de wreef. Imperovičius probeert naar een medespeler te passen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel. Sayar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ağatürk geeft de bal voor. Inworp. Olkiewicz met een snelle inworp. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sayar trapt de bal weg van het doel. Imperovičius heeft problemen om de bal te vangen. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 46%, Cambridge United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
şemşikspor - Cambridge United 1:1

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfahrt geeft de bal voor. Antoniazzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Cambridge United 1:2

52e minuut.
Prata is nu in balbezit. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang passt de bal zonder na te denken. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sayar trapt de bal weg. Okołowicz kan de bal niet met de borst controleren. Glon rent richting de bal. Glon schiet op doel. Zayas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Cambridge United 1:3

56e minuut.
Glon passt de bal in één keer door. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt geeft een lange en hoge pass. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zhengchuang heeft problemen om de bal te vangen. Ülker is nu in balbezit. Ülker passt de bal met de wreef. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo schiet op doel. Zayas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glon is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Akpınar komt het veld opgelopen. Özbilginer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Susuz geeft de bal voor. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Cambridge United 2:3

73e minuut.
Zhengchuang passt de bal met de wreef. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhengchuang krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Olkiewicz met een snelle inworp. Kurzelewski is nu in balbezit. Ağatürk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ağatürk krijgt een gele kaart. Kurzelewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Štimac kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sayar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Olkiewicz met een sublieme pass. Štimac probeert de bal aan de voet te houden. Ülker is nu in balbezit. Štimac onderschept slim de pass. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Veskioja is nu in balbezit. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz passt de bal met de wreef. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 50%, Cambridge United 50%.
şemşikspor - Cambridge United 2:3