Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trakya Spor şikebahçe34
424 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Kurutluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Baloğlu is nu in balbezit. Baloğlu passt de bal met de wreef. Daşçı kan de bal niet met de borst controleren. Daşçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trakya Spor - şikebahçe34 1:0

9e minuut.
Kıslal geeft een lange en hoge pass. Çayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayan passt de bal met de wreef. Daşçı rent richting de bal. Daşçı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Depdep geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çayan rent richting de bal. Çayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trakya Spor 46%, şikebahçe34 54%.
Trakya Spor - şikebahçe34 1:0

54e minuut.
Kuşçu probeert de bal aan de voet te houden. Baloğlu rent richting de bal. Baloğlu passt de bal in één keer door. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kıslal geeft een hoge lob. Inworp. Fırıncı met de inworp. Baloğlu is nu in balbezit. Baloğlu geeft een lange en hoge pass. Koşar bokst de bal weg.

60e minuut.
Aba geeft een lange en hoge pass. Daşçı heeft problemen om de bal te vangen. Kuşçu rent richting de bal. Baloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Koşar met een harde bal richting middenveld. Kurutluoğlu kopt de bal weg. Daar is Kıslal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Baloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Matem rent richting de bal. Fırıncı onderschept slim de pass. Fırıncı met een sublieme pass. Daşçı is nu in balbezit. Daşçı draait met de bal, schiet en ... Koşar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Özlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Özlü geeft de bal voor. Kolcu heeft problemen om de bal te vangen. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trakya Spor 30%, şikebahçe34 70%.
Trakya Spor - şikebahçe34 1:0